Yoggies.gr

E-shop

Η επανάσταση στην υγιεινή διατροφή

Με Yoggies

ΤΑΙΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΕΙΝΑ

“Η ποίκιλη διατροφή έχει νόημα – στην καταπολέμηση των αλλεργιών και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και της υγείας!”
Όποιο τρόπο σίτισης κι αν επιλέξετε για το κατοικίδιό σας με την τροφή Yoggies, δεν θα κάνετε ποτέ λάθος. Μπορείτε να ταΐσετε τον σκύλο ή τη γάτα σας μόνο κόκκους ψυχρής έκθλιψης Yoggies ή “BARF” ή να δώσετε μαγειρεμένο φαγητό. Ή μπορείτε να δοκιμάσετε να διασκεδάσετε τον σκύλο και τη γάτα με διάφορα φαγητά. Πιστέψτε ότι θα χαρούν για τους συνδυασμούς τροφών, συμπληρωμάτων και λιχουδιών που τους ετοιμάζετε και μπορούν επίσης να ενισχύσουν σημαντικά την υγεία τους. Με το Yoggies μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ταΐζετε πάντα σωστά το κατοικίδιό σας.

Το πρώτο προϊόν της Yoggies ήταν το γιαούρτι για την ανάρρωση του σκύλου Roxy (περισσότερα στην ιστορία μας). Άρχισε να βοηθά όχι μόνο τον Roxy, αλλά και άλλα σκυλιά. Και έτσι γεννήθηκε η εταιρεία Yoggies.
Όραμά μας είναι η παραγωγή υγιεινών ζωοτροφών χωρίς χημικά. Γι’ αυτό τώρα καταλήξαμε στην ιδέα της ποικίλης τροφής από την Yoggies, που μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό και την υγεία των σκύλων και των γατών, γιατί σήμερα κάθε κτηνίατρος σίγουρα θα επιβεβαιώσει ότι η Υγεία ξεκινά στο μπολ®.

Είμαστε #1 στην αγορά με την ευρύτερη γκάμα υγιεινών ζωοτροφών χωρίς χημικά.

Ακόμη και χάρη σε αυτό, σήμερα μπορείτε να ταΐζετε κόκκους ψυχρής έκθλιψης, “BARF”, να ταΐζετε μαγειρεμένο φαγητό, έχετε πολλά συμπληρώματα και λιχουδιές Yoggies διαθέσιμα για τα κατοικίδια ζώα σας. Και μπορείτε επίσης να αλλάξετε, να συνδυάσετε και να συμπληρώσετε αυτές τις τροφές και τα συμπληρώματα χωρίς κανένα πρόβλημα. Με τα Yoggies, μπορείτε εύκολα να συνθέσετε ΠΟΙΚΙΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.

ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ

ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ

100% ΧΩΡΙΣ ΧΗΜΕΙΑ

Οι τροφές μας είναι πάντα απαλλαγμένες από χημικά, συντηρητικά, τεχνητά αρώματα, δημητριακά, σόγια και γλουτένη. Μόνο αληθινό κρέας, λαχανικά, φρούτα, βότανα, προβιοτικά.

ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ

Αναπτύσσουμε την τροφή με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με τη σύνθεση, τις γεύσεις και τις μυρωδιές της σαν σκύλος ή γάτα να είχε πιάσει θήραμα φυσικά στη φύση.

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ

Μόνο οι πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για υγιεινή τροφή. Επιλέγουμε πρώτες ύλες από δοκιμασμένες φάρμες στην Ευρώπη, όπου η ποιότητα είναι η προτεραιότητα.

ΚΕΝΟΤΟΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Ως οι μοναδικοί στην Ευρώπη, μπορούμε να παράγουμε ζωοτροφές με ζωντανά προβιοτικά και πρεβιοτικά. Χρησιμοποιούμε ήπιες τεχνολογίες ψυχρής έκθλιψης, λυοφιλοποίησης και άλλα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΙΗ ΔΙΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΑΤΩΝ;

Η εταιρεία Yoggies αναπτύσσει από την ίδρυσή της τις πιο υγιεινές τροφές για σκύλους και γάτες, 100% χωρίς χημικά πρόσθετα. Αυτές φέρνουν στη συνέχεια στα κατοικίδιά μας ισχυρότερη υγεία και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Τώρα, χάρη στην έρευνά μας, προωθήσαμε περαιτέρω τη μάχη κατά των ασθενειών και των αλλεργιών όπως και την καταπολέμησή τους, ώστε να βοηθήσουμε τους σκύλους και τις γάτες να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την υγεία τους. Επομένως να φτάσουν στη μεγαλύτερη δυνατή ηλικία χωρίς περιττές ασθένειες και να τους βοηθήσουμε να απαλλαγούν από περιττές αλλεργίες.

Φέρνουμε 
και διαδίδουμε την επαναστατική ιδέα μιας ποικίλης τροφής χωρίς χημικά πρόσθετα, που είναι στην ουσία «η εξέλιξη», η οποία  επιστρέφει στις ρίζες της υγιεινής διατροφής – στη φύση και στην υγεία!

Μην νοιάζεστε μόνο για το εάν το κατοικίδιό σας είναι ταϊσμένο (με οτιδήποτε), ενδιαφερθείτε για την ίδια την τροφή, τη σύνθεση και την παραγωγή της και ποια οφέλη έχει για την υγεία του σκύλου και της γάτας σας. Επιλέξτε ποιοτικές τροφές, συμπληρώματα και λιχουδιές και στη συνέχεια φτιάξτε μια ολοκληρωμένη διατροφή με αυτά τα συστατικά.

Η ποικίλη τροφή κάνει καλό στην υγεία και λόγω της χαράς και προσδοκίας για την έκπληξη στο μπολ, είναι πολύ πιο δελεαστική για τους σκύλους και τις γάτες επίσης.

Πίσω από την ανάπτυξη της έννοιας των υγιεινών τροφών χωρίς χημικά πρόσθετα και τη μέθοδο ποικίλης τροφής κρύβονται περισσότερα από τρία χρόνια έρευνας, ανάπτυξης, παρατήρησης και δοκιμών, στην  οποία συμμετείχαν οι ειδικοί των εργαστηρίων, ειδικοί διατροφολόγοι, κτηνίατροι, ειδικοί στο μικροβίωμα, καθώς και οι ίδιοι οι εκτροφείς σκύλων και γατών, ώστε να καταλήξουν όλοι στο συμπέρασμα ότι μια υγιεινή, ισορροπημένη και υψηλής ποιότητας διατροφή χωρίς χημικά πρόσθετα και η ΠΟΙΚΙΛΗ ΤΡΟΦΗ που συνθέτεται σύμφωνα με αυτήν, έχει σημασία και μπορεί να ενισχύσει την υγεία και να αποτρέψει την εμφάνιση ασθενειών.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ "ΕΝΝΟΙΑ" ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Ποικιλία στην τροφή και τακτική αλλαγή των βασικών συστατικών της τροφής (κυρίως είδη κρέατος, καθώς οι σκύλοι και οι γάτες είναι σαρκοφάγα) και η συμπλήρωσή της με κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής και υγιεινές λιχουδιές – δηλαδή εναλλαγή διαφορετικών πρωτεϊνών, λιπών, βιταμινών, μετάλλων και κυρίως προβιοτικών στελεχών και πρεβιοτικά (π.χ. φυτικές ίνες) – έχει πολύ θετικό αντίκτυπο στην υγεία των κατοικίδιων ζώων. Ακόμη και πολλές αλλεργίες άρχισαν να υποχωρούν και η συμπεριφορά των σκύλων άλλαξε, ήταν πιο χαρούμενα και ανυπομονούσαν για το φαγητό.

!! Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι αυτή η ιδέα έχει δοκιμαστεί και θα λειτουργήσει μόνο όταν συνδυάζονται τροφές, συμπληρώματα και λιχουδιές από μας – Yoggies, όπου υπάρχει βεβαιότητα για την προέλευση των πρώτων υλών, το υψηλότερο επίπεδο ήπιας επεξεργασίας και παραγωγής, και έχουμε ελεγμένο ότι τα μεμονωμένα προϊόντα μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους!!

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης και των δοκιμών έγιναν πολλές εξετάσεις, όπως αιματολογικές εξετάσεις, αλλεργικές εξετάσεις, τεστ μικροβιώματος και αποικισμού προβιοτικών του πεπτικού συστήματος, καθώς και παρασιτολογικές εξετάσεις κοπράνων κ.λπ. Ο στόχος ήταν να διαπιστωθεί πόσο καλός ήταν ο συνδυασμός και η ρύθμιση της ποικίλης τροφής της Yoggies και είναι ανεκτή από τα κατοικίδια, πώς (δεν)αλλάζει το pH του στομάχου, πόσο γρήγορα αφομοιώνεται η τροφή κ.λπ.

Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των προϊόντων Yoggies σχετικά εύκολα και γρήγορα χάρη στην έρευνα. Ωστόσο, εξακολουθεί να παραμένει η προϋπόθεση ότι, ως ιδιοκτήτης σκύλου ή γάτας, θα γνωρίζετε και θα σέβεστε το πεπτικό σύστημα και τις αντιδράσεις του σκύλου ή της γάτας σας. Κάθε τετράποδο είναι μοναδικό και αξίζει την προσοχή και την αγάπη μας – όπως μας το δείχνουν

Σαν πρώτο βήμα επιλέξτε την κύρια τροφή για τον σκύλο σας – μια ολοκληρωμένη τροφή, με την οποία θα τον ταΐζετε κυρίως (τις περισσότερες φορές). Αυτή μπορεί να είναι για παράδειγμα οι κόκκοι Yoggies ψυχρής έκθλιψης, μαγειρευτή τροφή Yoggies ή η ωμή τροφή  B.A.R.F..

Αυτήν την κύρια τροφή θα εναλλάσσετε στη συνέχεια, (περιστασιακά, ή τακτικά, δείτε παρακάτω) με τη δευτερεύουσα τροφή.

Παράδειγμα 1) κύρια τροφή Yoggies κόκκοι ψυχρής έκθλιψης, δευτερεύουσα η μαγειρευτή τροφή Yoggies.

Παράδειγμα 2) κύρια τροφή μαγειρευτή τροφή Yoggies, δευτερεύουσα τροφή ωμό κρέας B.A.R.F.

Παράδειγμα 3) κύρια τροφή ωμό κρέας B.A.R.F., δευτερεύουσα τροφή Yoggies κόκκοι ψυχρής έκθλιψης.

Έτσι θα δημιουργήσετε την κύρια βάση της ποικίλης διατροφής του αγαπημένου κατοικίδιου ζώου σας.

Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον συμπληρώματα ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες

Ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες του κατοικίδιου ζώου σας, μπορείτε να προσθέσετε στην κυρία τροφή του διάφορα συμπληρώματα διατροφής. Με αυτόν τον τρόπο θα προσθέσετε περισσότερα στοιχεία στην ποικίλη τροφή του χνουδωτού φίλου σας. Ο οργανισμός του θα το εκτιμήσει. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ολόκληρη σειρά. Σάλτσες, λάδια ή και ειδικά συμπληρώματα διατροφής.

Ό,τι κι αν κάνουμε στην εταιρεία Yoggies ισχύει το εξής, η Υγεία ξεκινά από το μπολ®!

... Και τέλος η λιχουδιά 🙂

Αφού ταΐζετε το κατοικίδιό σας υγιεινά, δεν υπάρχει λόγος να το ταΐζετε με ανθυγιεινές λιχουδιές! Στην ευρεία προσφορά των προϊόντων μας θα βρείτε φυσικές και υγιεινές λιχουδιές χωρίς χημικά πρόσθετα, γλουτένη, σάκχαρα…

MILO μπορεί να φάει όλες τις τροφές, λιχουδιές, σάλτσες, κονσέρβες και συμπληρώματα διατροφής. Είναι τυχερός γιατί δεν έχει ευαισθησίες ούτε αλλεργίες.

Είναι στειρωμένος και παρόλο αυτό, τρώει ακόμα και τροφή ψυχρής έκθλιψης Active.

Στο συγκεκριμένο μενού

Αυτό είναι ένα ενδεικτικό παράδειγμα ποικίλης τροφής. Προσαρμόζετε πάντα τη δόση της τροφής και τα συγκεκριμένα προϊόντα στην τρέχουσα κατάσταση υγείας και κατάστασης του σκύλου ή της γάτας σας. Εάν δεν ξέρετε τι να κάνετε, θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε στο info@yoggies.gr