ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΣΤΗΝ ΥΓΙΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ;

Η εταιρεία Yoggies αναπτύσσει από την ίδρυσή της τις πιο υγιεινές τροφές για σκύλους και γάτες, 100% χωρίς χημικά πρόσθετα. Αυτές φέρνουν στη συνέχεια στα κατοικίδιά μας ισχυρότερη υγεία και καλύτερη ποιότητα ζωής.

Τώρα, χάρη στην έρευνά μας, προωθήσαμε περαιτέρω τη μάχη κατά των ασθενειών και των αλλεργιών όπως και την καταπολέμησή τους, ώστε να βοηθήσουμε τους σκύλους και τις γάτες να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την υγεία τους. Επομένως να φτάσουν στη μεγαλύτερη δυνατή ηλικία χωρίς περιττές ασθένειες και να τους βοηθήσουμε να απαλλαγούν από περιττές αλλεργίες.

Φέρνουμε και διαδίδουμε την επαναστατική ιδέα μιας ποικίλης τροφής χωρίς χημικά πρόσθετα, που είναι στην ουσία «η εξέλιξη», η οποία  επιστρέφει στις ρίζες της υγιεινής διατροφής – στη φύση και στην υγεία!

 Μην νοιάζεστε μόνο για το εάν το κατοικίδιό σας είναι ταϊσμένο (με οτιδήποτε), ενδιαφερθείτε για την ίδια την τροφή, τη σύνθεση και την παραγωγή της και ποια οφέλη έχει για την υγεία του σκύλου και της γάτας σας. Επιλέξτε ποιοτικές τροφές, συμπληρώματα και λιχουδιές και στη συνέχεια φτιάξτε μια ολοκληρωμένη διατροφή με αυτά τα συστατικά.

Η ποικίλη τροφή κάνει καλό στην υγεία και λόγω της χαράς και προσδοκίας για την έκπληξη στο μπολ, είναι πολύ πιο δελεαστική για τους σκύλους και τις γάτες επίσης.

Πίσω από την ανάπτυξη της έννοιας των υγιεινών τροφών χωρίς χημικά πρόσθετα και τη μέθοδο ποικίλης τροφής κρύβονται περισσότερα από τρία χρόνια έρευνας, ανάπτυξης, παρατήρησης και δοκιμών, στην  οποία συμμετείχαν οι ειδικοί των εργαστηρίων, ειδικοί διατροφολόγοι, κτηνίατροι, ειδικοί στο μικροβίωμα, καθώς και οι ίδιοι οι εκτροφείς σκύλων και γατών, ώστε να καταλήξουν όλοι στο συμπέρασμα ότι μια υγιεινή, ισορροπημένη και υψηλής ποιότητας διατροφή χωρίς χημικά πρόσθετα και η ΠΟΙΚΙΛΗ ΤΡΟΦΗ που συνθέτεται σύμφωνα με αυτήν, έχει σημασία και μπορεί να ενισχύσει την υγεία και να αποτρέψει την εμφάνιση ασθενειών.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΒΑΣΗ

Σαν πρώτο βήμα επιλέξτε την κύρια τροφή για τον σκύλο σας – μια ολοκληρωμένη τροφή, με την οποία θα τον ταΐζετε κυρίως (τις περισσότερες φορές). Αυτή μπορεί να είναι για παράδειγμα οι κόκκοι Yoggies ψυχρής συμπίεσης ή η ωμή τροφή  B.A.R.F. Αυτήν την κύρια τροφή θα εναλλάσσετε στη συνέχεια, (περιστασιακά, ή τακτικά, δείτε παρακάτω) με τη δευτερεύουσα τροφή.

  • Παράδειγμα 1) κύρια τροφή Yoggies κόκκοι ψυχρής συμπίεσης, δευτερεύουσα η τροφή B.A.R.F.
  • Παράδειγμα 2) κύρια τροφή Yoggies ωμή τροφή B.A.R.F., δευτερεύουσα τροφή Yoggies κόκκοι ψυχρής συμπίεσης.
  • Έτσι θα δημιουργήσετε την κύρια βάση της ποικίλης διατροφής του αγαπημένου κατοικίδιου ζώου σας.
τροφες για σκυλους

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες του κατοικίδιου ζώου σας, μπορείτε να προσθέσετε στην κυρία τροφή του διάφορα συμπληρώματα διατροφής όπως για παράδειγμα ένα υγιεινό σνακ. Με αυτόν τον τρόπο θα προσθέσετε περισσότερα στοιχεία στην ποικίλη τροφή του χνουδωτού φίλου σας. Ο οργανισμός του θα το εκτιμήσει. Μπορείτε να επιλέξετε από μια ολόκληρη σειρά λιχουδιών, σάλτσες, λάδια ή και ειδικά συμπληρώματα διατροφής.

Ό,τι κι αν κάνουμε στην εταιρεία Yoggies ισχύει το εξής, η Υγεία ξεκινά από το μπολ®!

… ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΛΙΧΟΥΔΙΑ

Αφού ταΐζετε το κατοικίδιό σας υγιεινά, δεν υπάρχει λόγος να το ταΐζετε με ανθυγιεινές λιχουδιές! Στην ευρεία προσφορά των προϊόντων μας θα βρείτε φυσικές και υγιεινές λιχουδιές χωρίς χημικά πρόσθετα, γλουτένη, σάκχαρα…

Slide