Yoggies.gr

E-shop

Ποικίλη τροφή

Η ποικίλη τροφή είναι κάτι το φυσιολογικό για τους σκύλους και τις γάτες μας. Άρα η έννοια αυτή της ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΤΡΟΦΗΣ YOGGIES επιστρέφει στη φύση. Είναι μια «εξέλιξη» στην ανάπτυξη των πιο υγιεινών τροφών. Σε περισσότερα από έξι χρόνια ανάπτυξης και έρευνας, συμπεριλαμβανόμενου εξετάσεις αίματος, εξετάσεις του βακτηριακού αποικισμού του εντερικού μικροβιώματος, παρασιτολογικές εξετάσεις, και άλλα, λάβαμε εκπληκτικά αποτελέσματα.

 • Μία ποικίλη διατροφή και η προγραμματισμένη εναλλαγή τροφών, συμπληρωμάτων διατροφής και λιχουδιών Yoggies βοήθησαν στην ενίσχυση της υγείας και του ανοσοποιητικού.
 • Βοήθησαν και στην καταστολή των αλλεργιών, των πεπτικών προβλημάτων, στην εξάλειψη του μετεωρισμού και στην ενίσχυση της πνευματικής υγείας του κάθε ζώου. Επειδή αυτό ακριβώς ήθελε η φύση για αυτά, εμείς μπορούμε, χάρη στην επαναστατική μέθοδο των Yoggies στην υγιεινή διατροφή, να το προσφέρουμε ξανά στους σκύλους και στις γάτες μας.

!! Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η έννοια ενίσχυσης της υγείας μέσω μιας ποικίλης διατροφής έχει ερευνηθεί αποκλειστικά με τα προϊόντα Yoggies. 

Κάθε πρώτη ύλη στην τροφή μπορεί να γίνει αλλεργιογόνο κατά τη μακροχρόνια χορήγησή της. (όσο χαμηλότερη είναι η ποιότητα της τροφής, τόσο πιο γρήγορα και τόσα περισσότερα προβλήματα μπορεί να προκύψουν).

Φανταστείτε ότι ένας λύκος πιάνει στην ελεύθερη φύση μόνο λαγούς… Και τώρα φανταστείτε τον εαυτό σας να τρώει αποκλειστικά και μόνο υγιή μήλα… Με τον καιρό, το σώμα σας θα αναπτύξει αντίσταση σε αυτά και μπορεί να προκληθούν αλλεργικές αντιδράσεις.

«Η ποικίλη τροφή συμαίνει επιστροφή στη φύση».

Η ποικίλη διατροφή βασίζεται στην εναλλαγή των κύριων συστατικών των τροφών και επομένως πιθανών «αλλεργιογόνων». Με αυτόν τον τρόπο «εκπαιδεύει» το ανοσοποιητικό σύστημα. Τα συμπληρώματα διατροφής και οι λιχουδιές συμπληρώνουν ευχάριστα αυτό το αποτέλεσμα. Μια καλοσχεδιασμένη ποικίλη τροφή μπορεί να βοηθήσει τους σκύλους και τις γάτες να απαλλαγούν από τις ασθένειες του πολιτισμού. Αυτές που ήταν αδιανόητες  πριν από είκοσι χρόνια – όπως για παράδειγμα οι αλλεργίες, ο διαβήτης κ.λπ.

Πώς ξεκίνησε η έρευνα για την υγιεινή και ποικίλη τροφή;

Στην εταιρεία Yoggies λόγω της κατάστασης υγείας του “CEΟ – Γενικού διευθυντή” μας, του Λαμπραντόρ Ρόξυ, ξεκινήσαμε πριν από χρόνια τη σίτιση με ποικίλη τροφή. Αυτή η σύνθεση της τροφής είχε άριστο αντίκτυπο, όχι μόνο στο πεπτικό σύστημα του Ρόξυ, αλλά και στη γενική του υγεία. Επίσης δεν χρειάζεται άλλο πια να τον αποπαρασιτώνουμε χημικά. Για αυτό θέλουμε να μεταδώσουμε την εμπειρία μας με την ποικίλη τροφή και σε σας.

Σήμερα πια οι περισσότεροι κτηνίατροι επιβεβαιώνουν ότι μια ποικίλη τροφή έχει νόημα και σημασία.

Εμείς στη Yoggies, μαζί με κτηνιάτρους, τους ειδικούς στην έρευνα, ειδικούς στο μικροβίωμα και τους εκτροφείς, πετυχαίνουμε και αποδεικνύουμε, ότι η επιστροφή σε μια φυσική διατροφή έχει νόημα.

Εάν θέλετε να φτιάξετε μια ποικίλη διατροφή για το κατοικίδιό σας, ελάτε τότε στην εταιρεία Yoggies. Σας προσφέρουμε την ευρύτερη γκάμα στην αγορά σε ό,τι αφορά υγιεινά προϊόντα, χωρίς χημικά.

Η ευρύτερη γκάμα υγιεινών βασικών τροφών, καθώς και φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής και υγιεινών λιχουδιών Yoggies είναι μια ευκαιρία να συνθέσετε μια πραγματικά ποικίλη τροφή.

Η ουσία της ποικίλης τροφής

Η βάση μιας ποικίλης διατροφής είναι μια περιστασιακή ή και τακτική (και προγραμματισμένη) αλλαγή στο κύριο συστατικό της τροφής. Σε σκύλους και γάτες αυτό είναι κυρίως πρωτεΐνες κρέατος (κυρίως από κόκκους ή ωμή τροφή B.A.R.F.).

Όταν αλλάξετε αυτό το βασικό συστατικό, ο οργανισμός, η πέψη, αλλά και η ανοσία του σκύλου ή της γάτας «δεν θα τεμπελιάσουν».

θα πρέπει να προσαρμοστούνε σε αυτή την αλλαγή. Με λαϊκούς όρους – θα “εκπαιδεύσετε” την ανοσία τόσο του σκύλου όσο και της γάτας.

Φυσικά, σε ορισμένους σκύλους και γάτες, η μετάβαση μπορεί να είναι πιο αργή ώσπου να συνηθίσουν στην αλλαγή. Στις δοκιμές μας, αποκλειστικά με τις τροφές, συμπληρώματα και λιχουδιές Yoggies, οι μεταβάσεις έγιναν χωρίς επιπλοκές στα πλαίσια της ημέρας ή και μερικών ωρών ακόμη.(Κόκκοι Yoggies το πρωί και τροφή B.A.R.F. το βράδυ χωρίς επακόλουθα προβλήματα).

Στο εξωτερικό, υπάρχουν πολλές μελέτες, αλλά και εκτροφείς και κτηνίατροι που έχουν διαπιστώσει ότι η ποικίλη τροφή λειτουργεί και αποδίδει. Για παράδειγμα η μελέτη του Dr. Μπέκερ από τις ΗΠΑ.

Βραχυπρόθεσμα

Η μετάβαση στην ποικίλη τροφή Yoggies έδειξε ότι η χώνεψη και η πέψη του κατοικίδιου ρυθμίστηκε άριστα. Εξαλείφθηκε ο μετεωρισμός και σε σκύλους και σε γάτες, όπως και η δυσάρεστη μυρωδιά του στόματος. Κατά περίπτωση λύθηκαν μακροχρόνια προβλήματα με την πέψη και τις διάρροιες. Τα κατοικίδια ήταν επιπλέον πιο χαρούμενα και ανυπομονούσαν περισσότερο για το μπολ τους με την καινούρια νοστιμιά!

Μεσοπρόθεσμα

Περίπου σε 1-3 μήνες, αποδείχθηκε ότι σε σκύλους που υπέφεραν από φλεγμονές ή αλλεργίες και ερυθρότητα του δέρματος τα συμπτώματα αυτά καταστέλλονταν ή εξαφανίστηκαν εντελώς.  Τα σκυλιά με τροφικές αλλεργίες δεν είχαν καθόλου συμπτώματα ή είχαν πολύ λίγα. 

Η ποικίλη τροφή Yoggies περιέχει πολλά διαφορετικά προβιοτικά στελέχη. Αυτά υποστηρίζουν την υγεία και την ανοσία των σκύλων και γατών με πολλούς τρόπους!

Ένα άλλο φαινόμενο και συνέπεια της μετάβασης σε ποικίλη τροφή Yoggies είναι ένα γεγονός που μπορεί να μην παρατηρήσετε καν. Μπορεί να σώσει πολλούς ιδιοκτήτες από μεγάλες ανησυχίες και μπορεί να σώσει πολλά κατοικίδια, ακόμα και τη ζωή τους. Είναι ο καθαρισμός του εντερικού σωλήνα, η σωστή πέψη και ένα υγιές εντερικό τοίχωμα. Χάρη στο οποίο τα μικροθρεπτικά συστατικά απορροφώνται σωστά και περνούν στην κυκλοφορία του αίματος. Ένα γεγονός που μπορεί να καταστείλει την ανάπτυξη πολλών ασθενειών, αλλεργιών και παρασιτικών προσβολών.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η μεγάλη γκάμα προϊόντων Yoggies περιέχει διάφορα στελέχη προβιοτικών.

Μετά από χρόνια έρευνας και συνεργασίας με πολλούς ειδικούς καταφέραμε να αποδείξουμε ότι μια ποικίλη τροφή Yoggies μπορεί να κάνει τη ζωή των κατοικίδιών μας πιο ευτυχισμένη, “πιο νόστιμη” και πιο υγιή, χωρίς περιττές ασθένειες, αλλεργίες, διάρροιες κ.λπ.

Βασικά βήματα για τη σύνθεση μιας ποικίλης τροφής για σκύλους και γάτες

Το πιο σημαντικό είναι η περιστασιακή ή και τακτική (και προγραμματισμένη) εναλλαγή πρωτεϊνών. Αυτές αποτελούνται από αμινοξέα. Αυτά είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη των κυττάρων και αποτελούν επίσης τον θεμέλιο λίθο κάθε ζωής. Επομένως το ποιοτικό κρέας είναι η πυγή των πρωτεϊνών στις τροφές Yoggies.

Καθοριστικό ρόλο στην ποικίλη τροφή Yoggies έχουν τα ποιοτικά κρέατα, τα φρούτα, τα λαχανικά, οι φυσικές βιταμίνες, τα προβιοτικά και τα πρεβιοτικά.

yoggies Εκπτωση yoggies club

Κανόνες για τη σίτιση με υγιεινή και ποικίλη τροφή Yoggies:

 1. Μεταβείτε στις τροφές, συμπληρώματα και λιχουδιές Yoggies. Τα αποτελέσματα διαφόρων δοκιμών και η συμπεριφορά των σκύλων αποδεικνύουν ότι πράγματι ο συνδυασμός των προϊόντων Yoggies λειτουργεί
 2. Δεν συνιστούμε τον συνδυασμό προϊόντων Yoggies με άλλες μάρκες τροφών! Η έρευνα, η παραγωγή και ο συνδυασμός των προϊόντων Yoggies βασίζεται σε ένα βασικό γεγονός. Γνωρίζουμε την προέλευση των πρώτων υλών, τη σύνθεση, τις θρεπτικές αξίες, τις μεθόδους παραγωγής και τον αντίκτυπο των τροφών στην υγεία των σκύλων και γατών. Όποτε συμπεριλάβαμε «οτιδήποτε ξένο» προέκυψαν προβλήματα.

Γλωσσάρι όρων για τη σίτιση με ποικίλη τροφή:

Ποικίλη τροφή Yoggies

 •  Έξυπνα συγκροτημένο μενού σκύλου ή γάτας, βασισμένο σε συνδυασμό πρωτεϊνών, λιπαρών, βιταμινών, αλλά και μετάλλων και προβιοτικών.

Οδηγίες σίτισης

 • Μπορεί να είναι ένα «μενού» του σκύλου ή της γάτας σας, το οποίο συντάσσετε μόνοι σας ή θα το συντάξουμε εμείς στην Yoggies στα μέτρα σας. Μπορεί να είναι για μια εβδομάδα, 14 ημέρες ή για ένα μήνα και θα χρησιμοποιεί και θα «εναλλάσσει» τα καλύτερα συστατικά τροφής  ιδανικά για την υγεία του σκύλου σας (γάτας).

Υπολογιστής ποσότητας τροφής

 • Ο υπολογιστής μας, όπου θα μάθετε τις προτεινόμενες μερίδες τροφής των μεμονωμένων τροφών ξεχωριστά όπου και θα βρείτε πολλές προτάσεις.

Κύρια τροφή

 • Είναι αυτή που θα είναι κυρίαρχη σε ολόκληρο (π.χ. εβδομαδιαίο)το μενού (π.χ. Yoggies κόκκοι ψυχρής συμπίεσης, ή τροφή B.A.R.F.).

Παράλληλη (δευτερεύουσα) τροφή

 • Είναι η τροφή που επιλέγετε ως συνδυασμό με την κύρια, βλ. παραπάνω. Για παράδειγμα εάν επιλέξετε κόκκους Yoggies δύο φορές την ημέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή. Δύο φορές την ημέρα, το Σάββατο και την Κυριακή την τροφή B.A.R.F. .  Άρα οι κόκκοι είναι η κύρια τροφή και η δευτερεύουσα τροφή είναι η B.A.R.F.

Συμπληρώματα διατροφής

 • Αυτά μπορεί να είναι οι σάλτσες, οι λιχουδιές ή τα έλαια.

Προβιοτικά

 • Τα στελέχη ζωντανών μικροοργανισμών που έχουνε αναπτυχθεί ειδικά από την εταιρεία Yoggies για σκύλους και γάτες.
 • Ενισχύουνε την υγεία και το ανοσοποιητικό.

Πρεβιοτικά

 • Συνήθως είναι φυτικές ίνες.
 • Κατά κανόνα, αυτά είναι επίσης «τροφή» για τις ζωντανές προβιοτικές καλλιέργειες, που κατοικούν στο εντερικό μικροβίωμα. Είναι επίσης ένα δύσπεπτο συστατικό της τροφής που υποστηρίζει την εντερική περισταλτική (ακριβώς επειδή δεν μπορεί να χωνευτεί).

Μικροβίωμα

 • Μικροβιακή αποικία (κυρίως στα έντερα) σκύλων και γατών. Είναι ένα σύνολο ζωντανών μικροοργανισμών.
 • Αυτά ζουν κυρίως στο πεπτικό σύστημα και δημιουργούν τη συνολική ανοσία τόσο των σκύλων όσο και των γατών.

Ανοσία 

 • Η αμυντική ικανότητα του οργανισμού, σχετίζεται με το μικροβίωμα και είναι απολύτως απαραίτητη για την υγεία και την αντοχή των σκύλων και των γατών σε ασθένειες, αλλεργίες, ιούς, παράσιτα, αλλά και στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας, των φλεγμονωδών, ογκολογικών, των αυτοάνοσων και καρδιακών παθήσεων σκύλων και γατών.

Μέταλλα και άλλα συστατικά τροφής

 • Μικροθρεπτικά συστατικά που είναι επίσης σημαντικά από την άποψη της διατροφής του σκύλου και της γάτας. Υπάρχουν πάντα σε βέλτιστες και ιδανικές ποσότητες στα προϊόντα Yoggies.
 • Στις τροφές Yoggies είναι από πρώτες ύλες και όχι ως πρόσθετα.

Αναπόσπαστο μέρος των τροφών και της ποικίλης τροφής είναι τα συνοδευτικά, τα βότανα, τα φρούτα, τα λαχανικά κ.λπ.

Πώς να συνθέσετε μία ποικίλη διατροφή Yoggies βήμα προς βήμα

Επιλέξτε πόσο συχνά θα ταΐζετε τον σκύλο ή τη γάτα σας. Συνιστούμε δύο φορές (2x) την ημέρα μετά τη βόλτα για να έχει ο σκύλος ηρεμία και χρόνο για το φαγητό.

Επιλέξτε την κύρια τροφή για το κατοικίδιό σας. Δηλαδή, την τροφή που θα ταΐζετε πιο συχνά το κατοικίδιο ζώο σας – για παράδειγμα τους κόκκους Yoggies ψυχρής έκθλιψης ή μαγειρευτή τροφή Yoggies .

Επιλέξτε μια δευτερεύουσα τροφή που μπορεί να αντικαταστήσει ή να συμπληρώσει την κύρια. Για παράδειγμα εάν «μπαρφάρετε» κυρίως (ταΐζετε το κατοικίδιό σας ωμή τροφή B.A.R.F.) και πηγαίνετε για το Σαββατοκύριακο στο εξοχικό σας, μπορείτε για παράδειγμα να πάρετε καλύτερα τους κόκκους Yoggies ψυχρής έκθλιψης, μαγειρευτή τροφή ή κονσέρβες. Και από τη Δευτέρα, αφού επιστρέψετε, θα συνεχίσετε στο σπίτι ξανά με την ωμή τροφή.

Επιλέξτε συμπληρώματα. Υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείτε να προσαρμόσετε ελεύθερα και σύμφωνα με την αρεσκεία σας στην κατάσταση υγείας και τα γούστα του κατοικίδιου σας. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να αποφασίσετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε και να σας συμβουλέψουμε.

Επιλέξτε υγιεινές λιχουδιές. Αρχικά δεν έχει νόημα να ταΐζετε έναν σκύλο ή μια γάτα υγιεινά, αν να τους δίνετε ανθυγιεινές λιχουδιές. Στο μενού των Yoggies υπάρχει πάντα κάτι για να διαλέξετε, από την γκάμα των λιχουδιών. Πάντα 100% χωρίς χημικά, γλουτένη, αλάτι, ζάχαρη και φτιαγμένες μόνο από τις πλέον ποιοτικές πρώτες ύλες. Προσφέρουμε λιχουδιές παρασκευασμένες με τη μέθοδο της ψυχρής συμπίεσης (που διατηρούν όλα τα θρεπτικά συστατικά όπως και οι κόκκοι ψυχρής συμπίεσης, χάρη σε μια ήπια διαδικασία επεξεργασίας), συνεχίζουμε με λυοφιλοποιημένα (ψυχρής αποξήρανσης) κρέατα, τραγανές ψημένες λιχουδιές, καθώς και εξαιρετικά 100% φυσικά αποξηραμένα κρέατα .

και μην ξεχνάτε ότι με τα  Yoggies…

Η υγεία ξεκινά από το μπολ