Yoggies.gr

E-shop

Τα νέα στην Yoggies

      15/02/2024

Yoggies Μαγειρευτή τροφή για σκύλους

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ταΐσετε τους αγαπημένους τετράποδους φίλους σας. 

μαγειρευτη τροφη yoggiesH συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων ταΐζει τους σκύλος τους με ξηρά τροφή, μπορεί σε συνδυασμό με κονσέρβες. Το τελευταίο καιρό κερδίζει όλο και περισσότερο την δημοτικότητα η σίτιση με την ωμή τροφή  B.A.R.F. – Bones and raw food. Πέρα από αυτά, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούνε να μαγειρεύουνε για τα σκυλιά τους. Αυτό το είδος σίτισης είναι επίσης στη μόδα και πάλι, καθώς μπορεί να είναι πολύ ωφέλιμο για πολλά σκυλιά. Ας συνοψίσουμε γιατί (δεν)πρέπει να ταΐζετε τον σκύλο σας με μαγειρευτή τροφή.

Το μαγείρεμα δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση.

Το να μαγειρεύεις για σκύλους δεν είναι το ίδιο με το να μαγειρεύεις για τους ανθρώπους. Ο σκύλος είναι από τη φύση του σαρκοφάγο παμφάγο και χρειάζεται (αν είναι υγιές) υψηλή περιεκτικότητα σε κρέας (75-90%) στην τροφή του.
Από την άλλη πλευρά, ένας άνθρωπος έχει πολύ περισσότερες επιλογές στην διατροφή του. Μπορεί να αλλάζει τις αναλογείς τον πρώτων υλών ή να αποκλείσει εντελώς κάποια στοιχεία.

Όσον αφορά το κρέας, είναι πολύ πιο δύσκολο για τους ανθρώπους να αφομοιώσουνε τις σύνθετες πρωτεΐνες. Για αυτό πρώτα μαγειρεύουμε ή ψήνουμε τα κρέατα. Έτσι σκοτώνουμε τους περισσότερους ανεπιθύμητους ιούς και βακτήρια, αλλά βοηθάμε και στην πεπτικότητα του κρέατος.
Αντίθετα, ο σκύλος έχει πολύ καλύτερα ανεπτυγμένο στομάχι για αυτό. Όχι πάντα, λόγω διαφόρων δυσανεξιών ή άλλων προβλημάτων. Επιπλέων το ωμό κρέας μπορεί απλά σε ορισμένα σκυλιά να μην αρέσει.

Και εδώ Θα μιλήσουμε για το μαγείρεμα….

21/11/2023

Very Merry Christmas FACEBOOK & INSTAGRAM 2023

Κέρδισε ΔώροΕΠΙΤΑΓΗ αξίας 80€ για το τετράποδο φίλο σου 

*Αφορά δώρα που θα κληρωθούν μέσο facebook & instagram

 1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η εταιρία με την επωνυμία Lucie Pav. Pasova  (περαιτέρω ο «Διοργανωτής»), προκηρύσσει διαγωνισμό (περαιτέρω ο «Διαγωνισμός»), ο οποίος θα διενεργηθεί στο https://www.instagram.com/yoggies_greece/ και https://www.facebook.com/yoggies.greece/ (περαιτέρω ο «Διαδικτυακός Τόπος»), στο πλαίσιο προώθησης των προϊόντων του.
 2. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Με την επιφύλαξη όσων ορίζονται στον όρο 3 κατωτέρω, δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι είναι άνω των 18 ετών.
 3. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: οι εργαζόμενοι του διοργανωτή, τα πρόσωπα συγγένειας α’ και β΄ βαθμού.  Σε περίπτωση κατά την οποία συμμετάσχει στο διαγωνισμό πρόσωπο το οποίο δεν δικαιούται να συμμετάσχει και υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι ο τυχερός του δώρου, η συμμετοχή του θα ακυρώνεται, θα εκπίπτει του σχετικού δικαιώματος και δεν θα του χορηγείται το αντίστοιχο δώρο.
 4. Διάρκεια του Διαγωνισμού. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 21/11/2023, ώρα 18:00 (περαιτέρω η «Έναρξη του Διαγωνισμού»), έως και την 22/12/2023, ώρα 12:00 (περαιτέρω η «Λήξη του Διαγωνισμού»). Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή μειώσει τη διάρκεια του παρόντος Διαγωνισμού για εύλογη αιτία, με σχετική ανακοίνωση στο https://www.instagram.com/yoggies_greece/ και https://www.facebook.com/yoggies.greece/
 5. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό Διαδικτυακού Τόπου Facebook ή Instagram  θα πρέπει να εγγραφούν κάνοντας “Like”, να γράψουν ένα σχόλιο Πως θα περάσουν την ημέρα των Χριστουγέννων μαζί με το τετράποδο φίλο τους και να κάνουν ‘’Tag @’’ ένα φίλο με ζωάκι. Οίκοθεν νοείται ότι για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά οποιουδήποτε εκ των προϊόντων τα οποία εμπορεύεται ο Διοργανωτής.
 6. Δώρο. Το δώρο του Διαγωνισμού (περαιτέρω «Δώρο») είναι Μία δωροεπιταγή αξίας 80€ συμπεριλαμβανόμενου 24% φπα, την οπoία μπορεί ο νικητής να την εξαργυρώσει στο φυσικό κατάστημα Yoggies ή στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.yoggies.gr. Τo Δώρo είναι προσωπικό και οι νικητές του Διαγωνισμού δεν έχουν το δικαίωμα μεταβίβασης αυτών ή ανταλλαγής τους με χρήματα ή άλλα αντικαταστατά πράγματα.
 7. Τρόπος Ανάδειξης Νικητών Διαγωνισμού. Οι νικητές του δώρου θα αναδειχθούν βάσει ηλεκτρονικής κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί μετά τη λήξη του Διαγωνισμού την 22/12/2013 , ώρα 12:30 στο κατάστημα Yoggies στην Ρήγα Φεραίου 39, Πάτρα. Η ηλεκτρονική κλήρωση θα γίνει ανάμεσα σε όλες τις ηλεκτρονικές συμμετοχές. Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω FB σε comment του σχολίου (φωτογραφία) τους και θα ανακοινωθούν κάτω από αυτό το άρθρο. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν επικοινωνήσει εντός 3 ημερών θα χάνει το δικαίωμά του επί του Δώρου και η ηλεκτρονική κλήρωση θα επαναλαμβάνεται προκειμένου να αναδειχθεί ο συγκεκριμένος στην σειρά νικητής με την ίδια ως άνω διαδικασία.
 8. Παραλαβή των Δώρων. Ο Διοργανωτής θα επικοινωνήσει άμεσα με τον νικητή, ώστε να προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την απόδοση του Δώρου σε αυτόν.
 9. Άρνηση αποδοχής των Δώρων. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε νικητής του Διαγωνισμού δεν επιθυμεί να αποδεχθεί το Δώρο του, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του Δώρου, και o Διοργανωτής δικαιούται να διαθέσει κατά την κρίση του το δώρο.
 10. Δημοσιότητα. Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στο Διαδικτυακό Τόπο  https://www.yoggies.gr/
 11. Πληροφορίες – Παράπονα. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή παράπονο σχετικά με το Διαγωνισμό οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να αποστείλει σχετικό μήνυμα στο info@yoggies.gr
 12. Προσωπικά Δεδομένα. Οι Συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στον Διοργανωτή για την παρουσίαση και χρήση του διαγωνισμού γενικά ή/και των αποτελεσμάτων του στο διαδικτύου. Έτσι, ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει και δημοσιεύσει τα στοιχεία των νικητών, φωτογραφίες, φιλμ και βίντεο και ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με τον διαγωνισμό και την απονομή του Δώρου, η δε συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό παρέχει αυτομάτως, αυτοδικαίως και άνευ χρηματικού ανταλλάγματος ή αποζημίωσης, τη συναίνεση του συμμετέχοντος για όλες τις ανωτέρω ενέργειες και αποτελεί αυτοδίκαιη αναποζημίωτη εκχώρηση από τον συμμετέχοντα προς τον Διοργανωτή όλων των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων στα πλαίσια της παρούσας καθώς και για την χρήση των προσωπικών δεδομένων που είναι αναγκαία για την διενέργεια του διαγωνισμού.»
 13. Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις εμβλήματα και λοιπά διακριτικά του Διοργανωτή. Η αποδοχή των Όρων του παρόντος Διαγωνισμού συνεπάγεται την παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση του Συμμετέχοντος έναντι των διοργανωτριών εταιρειών.
 14. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει, εκτός από τα προαναφερθέντα του παρόντος, την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των Όρων του Διαγωνισμού, αρχικών και συμπληρωματικών ή τροποποιητικών, επιφυλασσομένης της εταιρίας να συμπληρώσει ή τροποποιήσει τους όρους οποτεδήποτε.
 15. Καλή τύχη σε όλους & Very Merry Christmas, ομάδα Yoggies
 16. ΝΙΚΗΤΕΣ: Μαρία Νταβιγλάκη ( Νικήτρια συμμετείχε μέσο του Facebook). Συγχαρητήρια από όλη την ομάδα Yoggies. Καλά Χριστούγεννα σε όλους 

      17/11/2023

Very Merry Christmas E-SHOP 2023

Κέρδισε Δώρο αξίας 30€ για το τετράποδο φίλο σου (μοιράζουμε 3 δώρα για σκύλους & 3 δώρα για γάτες)

*Αφορά δώρα που θα κληρωθούν μέσο το e-shop www.yoggies.gr

 1. Ψώνισε μέσο από το e-shop μας www.yoggies.gr από 17.11.2023 μέχρι και 22.12.2023, 12:00 ώρα
 2. Τα ψώνια σου πρέπει να είναι 10€ και άνω. (δεν συμπεριλαμβάνει τα έξοδα αποστολής)
 3. Στις 22.12.2023, ώρα 13:00 θα ανακοινώσουμε 3 άτομα που θα λάβουν ένα πακέτο αξίας 30€ για τον σκύλο και 3 άτομα που θα λάβουν ένα πακέτο αξίας 30€ για την γάτα .
 4. Τα πακέτα θα περιέχουν κάποια από: λιχουδιές, κονσέρβες, σάλτσες, συμπληρώματα διατροφής, αξεσουάρ.
 5. Τα πακέτα τα ετοιμάζει η ομάδα Yoggies βάση τις παραγγελίας που είχες κάνει. Έτσι υπολογίζουμε το μέγεθός του ζώου, και τις ανάγκες του.
 6. Άμα ψωνίσετε και για γάτα και για σκύλο θα μπείτε στην κλήρωση και για τα δύο πακέτα. Δεν είναι απίθανο να κερδίσει ένας 2 πακέτα.
 7. Θα κληρώσουμε πρώτα όλους αυτούς που ψώνισαν για σκύλο και στη συνέχεια όσοι αγοράσαν για γάτες.
 8. Οι τυχεροί που θα κερδίσουν, θα ανακοινωθούν κάτω από αυτό το άρθρο, θα λάβουν ένα προσωπικό μήνυμα στο κινητό τους και στο email που έχουν δηλώσει στην παραγγελία τους.
 9. Καλή τύχη σε όλους & Very Merry Christmas, ομάδα Yoggies
 10. ΝΙΚΗΤΕΣ: ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΩΧΩΡΙΤΗ, ΜΑΙΡΗ ΤΖΩΛΗ, ΑΝΘΗ ΚΑΒΑΖΙΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΕΛΤΣΙΣΤΑ, ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ ΚΩΣΤΟΜΟΙΡΗ, ΝΑΣΙΑ ΒΛΑΧΑΚΙ.

Συγχαρητήρια από όλη την ομάδα Yoggies. Καλά Χριστούγεννα σε όλους