Yoggies.gr

E-shop

Ερωτήσεις

Μέθοδος εξώθησης

Τα συστατικά μπαίνουν στον εξωθητή. Εκεί δέχονται υψηλή πίεση και θερμοκρασία έως 200 ° C για την γρήγορη και λιγότερο απαιτητική βιομηχανική παραγωγή τους. Δυστυχώς, αυτή η διαδικασία καταστρέφει τα θρεπτικά συστατικά*.

*Αυτά πρέπει να ξανά προστεθούν στις κροκέτες, όπου η χημεία θα το φροντίσει αυτό!

Στην έξοδό του εξωθητή πέφτουν “ψημένες” κροκέτες, οι οποίες στη συνέχεια “εμπλουτίζονται” με συντηρητικά, τεχνητές βιταμίνες, αρωματικές ύλες και λίπη.

Αυτή η διαδικασία παραγωγής δεν είναι φιλική προς τα φυσικά συστατικά των τροφών.

Μέθοδος αφυδάτωσης και ψυχρής συμπίεσης

Κατά την διάρκεια της παραγωγής χρησιμοποιούμε τις πρώτες ύλες σε ωμή, φρέσκια μορφή και εν συνεχεία αργά αφυδατώνουμε σε θερμοκρασίες έως 38 ° C.

Χάρη σε αυτό, διατηρούνται οι φυσικές θρεπτικές αξίες συμπεριλαμβανομένων των πρωτεϊνών, λιπαρών και βιταμινών… Τέτοια τροφή αποτελεί για έναν σκύλο ένα γεύμα υψηλής ποιότητας.

Τέτοιου είδους τροφή είναι ασύγκριτα εύπεπτη. Στα έντερα δεν μένουν τα κατάλοιπά της, τα οποία θα αποτελούσαν στη συνέχεια έδαφος αναπαραγωγής για ιούς, βακτήρια και παράσιτα.

Συσκευασία – χάρτινη σακούλα. Αυτό σημαίνει εγγύηση ποιότητας και διατήρησης της φυσικής κατάστασης όλων των πρώτων υλών. Συμπεριλαμβανομένων των προβιοτικών καλλιεργειών στην τροφή.

Προβιοτικά – Ένα τεράστιο όφελος για την υγεία κάθε σκύλου

Το γεγονός ότι οι κόκκοι Yoggies περιέχουν προβιοτικά (γαλακτοβάκιλλους) είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΦΕΛΟΣ για κάθε σκύλο και την υγεία του. Σχεδιάσαμε την σύνθεσή τους για την υποστήριξη του πεπτικού συστήματος, την γενική υγεία και καθαρά έντερα.

Για έναν σκύλο, ως σαρκοφάγο ζώο, το πιο σημαντικό συστατικό στην διατροφή του είναι το κρέας και η ζωική πρωτεΐνη. Ο άνθρωπος δεν πρέπει να αλλάζει αυτό που η φύση έχει εφεύρει και να διδάσκει στον σκύλο να τρώει δημητριακά. Επομένως η πιο σωστή τροφή για τον σκύλο παραμένει η ωμή, δηλαδή η λεγόμενη  ισορροπημένη B.A.R.F.  (Bones And Raw Food = οστά και ωμή τροφή).

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η βάση κάθε συνταγής των κόκκων Yoggies είναι η ωμή τροφή – ισορροπημένη B.A.R.F.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη;

Ένα μπολ με ισορροπημένη B.A.R.F. περιέχει  87% ωμού κρέατος και 13% άλλων πρώτων υλών (ωμά φρούτα, λαχανικά, βότανα κ.λπ.). Αφυδατώνουμε την B.A.R.F. πολλές φορές σε χαμηλές θερμοκρασίες. Μόνο για την απομάκρυνση του νερού. Έτσι οι θρεπτικές αξίες των πρώτων υλών παραμένουν άθικτοι στους κόκκους.

Επομένως, μπορούμε να πούμε ότι κάθε μερίδα Yoggies περιέχει θρεπτικές αξίες, σαν να είχατε το 87% ωμού κρέατος σε ένα μπολ.

Σημείωση: Μερικές “κακές γλώσσες”, ειδικά από τον ανταγωνισμό, λένε ότι δεν μπορεί να παραχθεί τέτοια τροφή. Μπορεί. Αρκεί να μην κάνετε τα πάντα μόνο για τα χρήματα και να ακολουθήσετε τον δικό σας δρόμο ανάπτυξης και αυτο-εκπαίδευσης! Απορρίψαμε πολλές πρώτες ύλες πριν γίνει μια νόστιμη τροφή και να συμβάλλει στην υγεία των σκύλων.

Η βάση είναι οι σύγχρονες διαδικασίες παραγωγής

Επειδή παράγουμε με τη διαδικασία ψυχρής συμπίεσης, οι πρώτες ύλες δεν χρειάζεται να ψηθούν. Η ίδια η αφυδάτωση και η ακόλουθη συμπίεση με τα λίπη τον πρώτων υλών δεν παρέχουν βάση για διόγκωση μετά από την επαφή με υγρό.

Κάντε ένα μικρό πείραμα

Για να αποδείξουμε τη διαφορά μεταξύ ενός κόκκου ψυχρής συμπίεσης και ενός εξωθημένου, σας προτείνουμε το εξής. Μπορείτε να κάνετε ένα μικρό πείραμα στο σπίτι σας.

 1. Πάρτε δύο ποτήρια και γεμίστε τα με χλιαρό νερό, περίπου 39° C. (θερμοκρασία σώματος του σκύλου)
 2. Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού ξύδι και στα δύο ποτήρια. Έτσι θα προσομοιώσετε ένα περιβάλλον παρόμοιο με το στομάχι ενός σκύλου
 3. Ρίξτε σε κάθε ποτήρι μερικούς κόκκους (εξωθημένο και ψυχρής συμπίεσης)
 4. Παρακολουθήστε τι συμβαίνει στο ποτήρι. (δηλαδή και στο στομάχι του σκύλου).

Προβιοτικά – η βάση της υγείας για ανθρώπους και σκύλους

Τα προβιοτικά (γαλακτοβάκιλλοι) είναι ζωντανοί μικροοργανισμοί που ζουν κυρίως στα έντερα. Υπάρχουν «καλοί» και «κακοί» γαλακτοβάκιλλοι. Οι «κακοί» μπορούν να προκαλέσουν φλεγμονές, λοιμώξεις, ιογενείς ασθένειες, αέρια, καθώς και διάρροια και ογκολογικές παθήσεις. Οι “καλοί” γαλακτοβάκιλλοι σκοτώνουν τους κακούς. Υποστηρίζουν την πέψη και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Η κόκκοι Yoggies περιέχουν ειδικό μείγματα προβιοτικών στελεχών (φυσικό προϊόν). Έτσι ώστε ο σκύλος σας να έχει ένα ισχυρότερο και πιο ανθεκτικό ανοσοποιητικό σύστημα και υγεία γενικότερα.

Προβιοτικά κατά των ασθενειών και των παρασίτων

Είναι αποδεδειγμένο ότι εάν ένας σκύλος τρώει υγιεινά και έχει ένα υγιές μικροβίωμα, τότε είναι πιο ανθεκτικός σε ιούς, λοιμώξεις, διάρροιες, αλλά και σε αλλεργίες, φλεγμονές και παράσιτα. Μία μελέτη της Yoggies απέδειξε, ότι ένας σκύλος τριών χρονών χωρίς χημική αποπαρασίτωση, και μερικοί σκύλοι έξι μηνών έως ενός χρόνου, ήταν «αρνητικοί» στην παρουσία παρασίτων.

Αυτός είναι ο λόγος που προσθέτουμε τα στελέχη «καλών» γαλακτοβακίλλων στους κόκκους Yoggies. Για να υποστηρίζουν την υγεία του σκύλου καθημερινά μέσω υγιεινής και ποιοτικής τροφής.

Ήδη κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης θέλαμε να βάλουμε στους κόκκους την ίδια ποσότητα κρέατος όπως είναι στη τροφή B.A.R.F.. 87% ωμό κρέας και 13% συνοδευτικά και συμπληρώματα διατροφής. Ήταν σημαντικό να γνωρίζουμε ότι, για παράδειγμα, το βόειο κρέας περιέχει περίπου 70% νερό, τα ψάρια περίπου 80% και τα βότανα 6%, ενώ το ρύζι 12% κ.λπ.

Επομένως, καθένα από τα συστατικά αφυδατώνονται ξεχωριστά και τα αναφερόμενα % ωμών κρεάτων στη συνταγή προθέτονται μαζί.

Λόγω της αργής αφυδάτωσης, εξατμίζεται ΜΟΝΟ το νερό και τα φυσικά θρεπτικά συστατικά παραμένουν αμετάβλητα, σε αντίθεση με την θερμική επεξεργασία κατά την εξώθηση. Χάρη σε αυτό, αφυδατώνουμε μια ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ B.A.R.F. τροφή και είμαστε σε θέση να υπολογίσουμε πόσο κρέας θα είχε η συνταγή εάν συμπληρώναμε ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ όλα τα συστατικά – ειδικά το κρέας – με νερό.

Γεγονός 1. Το σημαντικότερο είναι οι πρώτες ύλες ποιότητας και μια τέλεια διαδικασία παραγωγής. Δυστυχώς, αυτό απαιτεί πολύ υψηλότερο κόστος για την παραγωγή των κόκκων ψυχρής συμπίεσης από ό, τι με τις συμβατικές (π.χ. εξωθημένες) τροφές.

Γεγονός 2. Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ κρεατάλευρα & οστεάλευρα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους αναφέρουμε το κρέας και τα οστά πάνω στις σακούλες συσκευασίας ξεχωριστά. Και γιατί και τα οστά; Επειδή περιέχουν ασβέστιο, πρωτεΐνες και άλλα σημαντικά μακρο και μικρο-θρεπτικά συστατικά (μαγνήσιο, ψευδάργυρο…). Ωστόσο, τα οστά δεν αυξάνουν την περιεκτικότητα σε κρέας στους κόκκους!

Γεγονός 3. Το φυσικό λίπος από το κρέας μέσα στους κόκκους είναι επίσης σημαντικό. Όχι το προστιθέμενο, το οποίο συχνά βρίσκετε στη σύνθεση ως “λίπος κοτόπουλου” κ.λπ. Αυτό συμβαίνει επειδή ο σκύλος αφομοιώνει καλύτερα τα φυσικά λίπη και το σώμα του σκύλου μπορεί να τα απορροφήσει πλήρως. Σε αντίθεση με τα τεχνητά, ραφιναρισμένα λίπη.

Στους κόκκους “Yoggies Active” χρησιμοποιούμε το κρέας της πάπιας Βarbarie (η οποία είναι κάτι μεταξύ πάπιας και χήνας) για να είναι επαρκώς λιπαρό.

Γεγονός 4. Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ χημικές ουσίες, κόλλες, ενισχυτικά γεύσης, υποκατάστατα κρέατος (όπως σόγια) ούτε δημητριακά.

Γεγονός 5. Η περιεκτικότητα ποιοτικών ωμών κρεάτων στους κόκκους Yoggies είναι και θα αποτελεί πάντα την εγγύηση της ποιοτικής τροφής και της υγείας του σκύλου.

Η υγεία ξεκινά από το μπολ. Το σύνθημα που ακολουθούμε στην Yoggies γιατί αγαπάμε τα σκυλιά. Τα δικά μας και τα δικά σας.

Ναι, είναι δυνατόν. Πολλοί εκτροφείς το έχουν δοκιμάσει χωρίς κανένα πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί εκτροφείς που ταΐζουν τα σκυλιά τους «συνδυαστικά». Π.χ. κατά τη διάρκεια της εβδομάδας με ωμή τροφή B.A.R.F. και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, για παράδειγμα στα ταξίδια, με κόκκους Yoggies. Ή ωμή τροφή το πρωί και κόκκους το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης των συνταγών και δοκιμών, διαπιστώσαμε ότι το στομάχι του σκύλου και ολόκληρο το πεπτικό σύστημά του ανταποκρίνονται το ίδιο. Tόσο σε κρέας όσο και στους κόκκους Yoggies. Επομένως, η τροφή  “B.A.R.F.” και η σίτιση με κόκκους Yoggies είναι χωρίς προβλήματα και μπορείτε να τα συνδυάσετε.

Yoggies Έλαιο κάνναβης πιέζεται εν ψυχρώ και κυριολεκτικά «υπερχειλίζει» από υγιή συστατικά. Βιταμίνες, απαραίτητα λιπαρά οξέα. Επιπλέον υποστηρίζει τέλεια το ανοσοποιητικό και πεπτικό σύστημα σκύλων και γατών. Έχει την ιδανική αναλογία Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6. Αυτά είναι σημαντικά για την υγιή ανάπτυξη του εγκεφάλου των κουταβιών και τη γενική υγεία των ενηλίκων σκύλων. Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, ψευδάργυρο, φώσφορο και λιποδιαλυτές βιταμίνες A, D, E.

Το έλαιο κάνναβης είναι χρήσιμο κατά τη θεραπεία χρόνιων ασθενειών του δέρματος και τριχώματος του σκύλου, όπως και στη θεραπεία φλεγμονωδών νοσημάτων. Βοηθάει κατά την ανάρρωση όπου χρειάζεται η ανάπτυξη των μυών ή η αύξηση του βάρους. Ακόμη υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και αφαιρεί τα συμπτώματα των αλλεργιών. Βοηθά στην εξάλειψη του ξυσίματος και του κνησμού. Υποστηρίζει την ελαστικότητα του δέρματος και επίσης εξασφαλίζει ένα υγιές και λαμπερό τρίχωμα του σκύλου. Αυξάνει τη συνολική ζωτικότητα των σκύλων και των γατών. Ενισχύει τη διαδικασία της πέψης και τη σωστή απορρόφηση της τροφής στα ζώα με ευαίσθητο πεπτικό σύστημα.

Μάλιστα. Οι κόκκοι Yoggies είναι “Όλα τα στάδια ζωής” (= για όλες τις ηλικιακές ομάδες σκύλων). Πρέπει να γνωρίζετε ότι κάθε κουτάβι χρειάζεται συνήθως μεγαλύτερη παροχή ζωικών πρωτεϊνών, λιπών, βιταμινών και προβιοτικών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ετοιμάσαμε τους Yoggies Active ως τους καλύτερους κόκκους για κουτάβια. Mια συνταγή με πάπια Barbarie και κρέας από ελάφι. Αυτοί οι  κόκκοι ψυχρής συμπίεσης περιέχουν 28,6% πρωτεΐνες και 12% ζωικό λίπος – όλα εντελώς φυσικά, μόνο από πραγματικά κρέατα. Οι κόκκοι είναι απόλυτα εύπεπτοι. Παρέχουν αρκετά φυσικά θρεπτικά συστατικά. Δεν περιέχουν γλουτένη, σόγια και συντηρητικά. Σε μορφή ΜΙΝΙ και ΚΛΑΣΙΚ

Συμβουλή: Στα κουτάβια μεγάλων φυλών, π.χ. από το Λαμπραντόρ και μεγαλύτερα, μερικές φορές λόγω γενετικών αιτιών (ορισμένες φυλές υποφέρουν λόγω επιλεκτικών ζευγαρωμάτων από δυσπλασία, τάση αύξησης βάρους κ.λπ.) μπορεί να χρειαστεί να μειωθεί η δόση πρωτεΐνης και λίπους στην τροφή. Στη συνέχεια, συνιστούμε στην ηλικία των έξι μηνών περίπου να ανταλλάξετε τους Yoggies Active για Yoggies με Κοτόπουλο και βόειο κρέας για περίπου ένα μήνα. Έτσι θα μειώσετε ελαφρώς την ποσότητα πρωτεΐνης και λίπους. Αυτό θα διασφαλίσει ότι ο σκύλος δεν θα μεγαλώσει υπερβολικά γρήγορα και δεν θα αναγκαστείτε να προσθέσετε περιττό Ca (ασβέστιο) στην τροφή κ.λπ.

Υπάρχουν δύο μεγέθη κόκκων: ΜΙΝΙ & ΚΛΑΣΙΚ

Σκύλος μέχρι 5 κιλά: ΜΙΝΙ κόκκος

Σκύλος 5 κιλά και άνω: κόκκος ΚΛΑΣΙΚ

Αυτές οι τιμές είναι ενδεικτικές. Υπάρχουν σκυλιά μεγαλύτερου μεγέθους που προτιμούν μικρούς κόκκους. Και υπάρχουν και μικρότερα από 5 κιλά που τους αρέσει να μασάνε μεγαλύτερους κόκκους.

Γενικά είναι προτιμότερο τα σκυλιά να μασάνε μεγαλύτερου κόκκους. Χάρη στη σκληρότητα των κόκκων, με το μάσημα καθαρίζουν μηχανικά τα δόντια τους.

ΜΙΚΡΗ & ΜΕΣΑΙΑ φυλή ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ενήλικων σκύλων

Κοτόπουλο με Βόειο κρέας Αρνί γάλακτος με λευκό ψάρι

*Για σκυλιά με τάση στην παχυσαρκία προτιμήστε Αρνί γάλακτος με λευκό ψάρι ή Κατσίκα με λαχανικά που έχουν λιγότερα λιπαρά.

ΜΙΚΡΗ φυλή ενήλικων σκύλων με μέτρια και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 

Κοτόπουλο με Βόειο κρέας

Εάν έχετε απαιτήσεις για περισσότερη απόδοση, τότε προτιμήστε τους κόκκους Active με πάπια και κυνήγι.

ΜΕΣΙΑ φυλή ενήλικων σκύλων με μέτρια και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Συνιστούμε Active με πάπια και ελάφι ως βασική τροφή

Εάν ο σκύλος είναι επιρρεπής σε παχυσαρκία, τότε δοκιμάστε Κοτόπουλο με Βόειο κρέας

ΜΕΓΑΛΗ φυλή ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΝΕΡΓΩΝ ενήλικων σκύλων

 Συνιστούμε Αρνί γάλακτος με λευκό ψάρι ως βασική τροφή

ΜΕΓΑΛΗ φυλή ενήλικων σκύλων με μέτρια και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Συνιστούμε Κοτόπουλο με Βόειο κρέας

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε Active με πάπια και ελάφι, αλλά παρακολουθήστε το βάρος του σκύλου, ώστε να μην  παχαίνει άσκοπα!

ΠΟΛΥ δραστήριοι σκύλοι, ΕΝΕΡΓΙΑΣ & ΑΓΟΝΩΝ

Αυτοί οι σκύλοι, όπως για παράδειγμα, οι σκύλοι αγώνων με έλκηθρα από την ομάδα Yoggies, θα πρέπει να έχουν ως βασική τροφή τους Active με πάπια και ελάφι  εκτός σεζόν Κοτόπουλο με Βόειο κρέας

ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΜΙΚΡΩΝ φυλών

Από την ηλικία των 6 εβδομάδων περίπου ή κατά τη διάρκεια του απογαλακτισμού, μπορείτε να δώσετε Active με πάπια και ελάφι ΜΙΝΙ.

Βρέξτε τους πρώτα με χλιαρό (όχι καυτό) νερό. Αυτό γίνεται ώστε τα κουτάβια να συνηθίσουν πρώτα τη μυρωδιά και τη γεύση του κρέατος και των πρώτων υλών. Στη συνέχεια, αφαιρείτε σταδιακά το νερό ώσπου τα κουτάβια να λαμβάνουν τους κόκκους τελείως ξηρούς και να απολαμβάνουν το μάσημα.

ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΜΕΣΑΙΩΝ & ΜΕΓΑΛΩΝ φυλών

Από την ηλικία των 6 εβδομάδων περίπου ή κατά τη διάρκεια του απογαλακτισμού, μπορείτε κι εδώ να σερβίρετε Active με πάπια και ελάφι ΜΙΝΙ.

Όταν οι σκύλοι ζυγίσουν περισσότερο από 6 κιλά περίπου, μπορείτε να αλλάξετε τους ΜΙΝΙ με κόκκους ΚΛΑΣΙΚ μεγέθους.

Βρέξτε τους πρώτα με χλιαρό (όχι καυτό) νερό. Αυτό γίνεται ώστε τα κουτάβια να συνηθίσουν πρώτα τη μυρωδιά και τη γεύση του κρέατος και των πρώτων υλών. Στη συνέχεια, αφαιρείτε σταδιακά το νερό ώσπου τα κουτάβια να λαμβάνουν τους κόκκους τελείως ξηρούς και να απολαμβάνουν το μάσημα.

Για μεσαίες και μεγαλύτερες φυλές (ειδικά Labradors/ Λαμπραντόρ, κ.λπ.), συνιστούμε από την άποψη της “εκλεκτικής αναπαραγωγής” ή της “γενετικής προδιάθεσης”, γύρω στην ηλικία των 6 μηνών, να αφαιρέσετε κάποια ποσότητα λίπους και πρωτεΐνης.

 • Αυτό, για να μην μεγαλώνει το κουτάβι άσκοπα γρήγορα.
 • Μπορείτε να το πετύχετε, ανταλλάσσοντας τους κόκκους Active με Κοτόπουλο με βόειο κρέας για περίπου 2 μήνες.
 • Μετά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά τους Yoggies Active για ακόμη 6 μήνες περίπου.
 •  

ΕΓΚΥΕΣ σκύλες και ΘΗΛΑΖΟΥΣΕΣ σκύλες

Συνιστούμε Active με πάπια και ελάφι σε ΜΙΝΙ ή ΚΛΑΣΙΚ ανάλογα τις ανάγκες.

Σε αυτήν την περίπτωση είναι καλό να συμπεριλάβετε στη διατροφή τους επιπλέων μια πηγή ασβεστίου, πιθανώς προβιοτικών και άλλων θρεπτικών συστατικών.

ΘΗΛΥΚΟ & ΑΡΣΕΝΙΚΟ μετά την στείρωση & ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ σκύλοι 

Αυτοί οι σκύλοι είναι πιθανό να είναι υπέρβαροι.

Αρνί γάλακτος με λευκό ψάρι ή Κατσίκα με λαχανικά.

Σκύλοι σε ΔΙΑΙΤΕΣ, ΥΠΕΡΒΑΡΟΙ κ.λπ.

Οι σκύλοι σε προγράμματα διατροφής έχουν διαφορετικές ανάγκες. Ορισμένες δίαιτες είναι μόνο για απώλεια βάρους. Μερικές είναι πιο σοβαρές. Και μερικές είναι πολύ αυστηρές.

Αρνί γάλακτος με λευκό ψάρι ή Κατσίκα με λαχανικά για απώλεια βάρους και λιγότερο σοβαρές δίαιτες.

 1. Εάν θα ταΐζετε τον σκύλο σας με ποικίλες τροφές υψηλής ποιότητας και πλούσιες σε ποιοτικές πρωτεΐνες, λίπη, φυσικές βιταμίνες και κυρίως με προβιοτικά και πρεβιοτικά, τότε θα γίνει πιο υγιής, γεμάτος ζωντάνια και δεν θα υποφέρει από αλλεργίες και πεπτικά προβλήματα κ.λπ.
 2. Σοβαρές ασθένειες όπως π.χ. οι καρκίνοι μπορεί να έχουν γενετική προέλευση, αλλά συχνά συνδυάζονται με την ακατάλληλες τροφές. Επομένως, οι κόκκοι μας περιέχουν φυσικές βιταμίνες (καμία τεχνητή), φυσικά αρώματα και γεύσεις των πρώτων υλών (χωρίς ενισχυτικά γεύσης και συντηρητικά). Προβιοτικές καλλιέργειες που στηρίζουν την ανοσία και επίσης την υγεία.


Οι εμπειρίες και οι ιστορίες των εκτροφέων αποδεικνύουν, ότι οι σκύλοι που τρώνε τις τροφές 
Yoggies είναι πιο υγιείς…

 • Οι ιστορίες των αλλεργικών σκύλων, οι οποίοι τώρα με τα Yoggies δεν πάσχουν πια από αλλεργίες
 • Οι σκύλοι που δεν κάνανε χημική αποπαρασίτωση για τρία χρόνια και παραμένουν ακόμα χωρίς παράσιτα
 • Σκυλιά που υπέφεραν από διάφορα πεπτικά προβλήματα, επαναλαμβανόμενες έντονες διάρροιες και τώρα δεν υποφέρουν
  •  

…τα λένε όλα. Για αυτό με τους κόκκους Yoggies Η Υγεία ξεκινά από το μπολ.

Μία από τις αιτίες του “κοκκινίσματος τριχώματος” είναι το β-καροτένιο, δηλαδή το περιεχόμενο της βιταμίνης “Α” στις τροφές.

ΠΡΟΣΟΧΗ – Ορισμένοι παρασκευαστές τροφών, προσθέτουν την Βιταμίνη Α σε «τεχνητή, χημική» μορφή στις τροφές και ως συντηρητικό!!!

Οι τροφές Yoggies περιέχουν β-καροτένιο στη φυσική του μορφή, επομένως η ποσότητα του είναι περίπου 11.000 μονάδες. Επομένως αυτό δεν θα έπρεπε να προκαλεί οποιοδήποτε κοκκίνισμα/κιτρίνισμα τριχώματος σε σκύλους με φυσιολογικές γενετικές προθέσεις.

15.000 μονάδες Βιταμίνης Α και άνω μπορεί να προκαλέσει αλλαγή στο χρώμα του τριχώματος του σκύλου.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η υψηλή περιεκτικότητα σε β-καροτένιο μπορεί να μην ευθύνεται πάντα για την αλλαγή του χρώματος. Συχνά το μόνο σφάλμα είναι η γενετική του σκύλου ή η γενετική του σε συνδυασμό με άλλες προϋποθέσεις. Κάθε σκύλος μπορεί να έχει μεμονωμένες τάσεις προς την αλλαγή του χρώματος του τριχώματός του.

Εάν σας ενδιαφέρει να πάρετε δείγματα, θα χαρούμε να σας τα στείλουμε.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι

 • να περάσετε από το κατάστημά μας: Yoggies, Ρήγα Φεραίου 39, Πάτρα, 26223
 • να μας γράψετε στο e-mail: info@yoggies.gr .Μπορείτε να αναφέρετε τη φυλή, την ηλικία ή περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση υγείας του σκύλου σας και εμείς θα χαρούμε να σας συμβουλεύσουμε για την επιλογή της τροφής
 • να μας καλέσετε στο: 2614 011 305 ή 6906 221 766.
 •  

Θα χαρούμε αν η μύτη του σκύλου σας επιλέξει τα προϊόντα μας και εσείς θα ξέρετε ότι με τα Yoggies  “Η Υγεία ξεκινά από το μπολ®”.

 • Φυσικό κατάστημα, ΝΑΙ. Καλέστε μας στο +306906221766 ή +302614011305. Στείλτε email στο info@yoggies.gr
 • Ηλεκτρονικό κατάστημα μόνο, ΟΧΙ. Επειδή παράγουμε τροφές χωρίς συντηρητικά ή χημικά, έχουμε ειδικές απαιτήσεις για την αποθήκευση και πώληση. Κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε στην περίπτωση των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Και επειδή για μας η ποιότητα είναι το ανώτερο ζητούμενο παρά το κέρδος, έχουμε λάβει αυτό το απαραίτητο μέτρο με βάση την εμπειρία του παρελθόντος. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας … Απλώς η υψηλότερη ποιότητα της τροφής Yoggies είναι η προτεραιότητά μας.
 • ΝΑΙ.
  Αρχικά στείλτε μας ένα αντίγραφο του πιστοποιητικού του εκτροφείου σας στο info@yoggies.gr. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και στην συνέχεια θα σας στείλουμε τους όρους συνεργασίας μαζί με τον τιμοκατάλογο για τους εκτροφείς.
 • Υποστηρίζουμε επίσης τα καταφύγια για αδέσποτους σκύλους.
  Εάν δεν έχετε εκτροφείο, αλλά έχετε περισσότερα σκυλιά (για παράδειγμα από ένα καταφύγιο) ή λειτουργείτε απευθείας ένα καταφύγιο για σκύλους τότε ενημερώστε μας για εσάς. Θα χαρούμε να προετοιμάσουμε μια προσφορά για εσάς, ώστε οι εμπιστευμένοι σε σας σκύλοι, να έχουν την ευκαιρία να τρώνε υγιεινά.

Ναι, είναι φυσιολογικό αμέσως μετά τη μετάβαση σε κόκκους Yoggies

 • Όλα θα ισορροπήσουνε με την πάροδο του χρόνου.
 • Στην αρχή είναι μια υπόδειξη του καθαρισμού του σώματος και των εντέρων από τις εναποθέσεις από το παρελθόν. Αυτές μπορεί, μεταξύ άλλων, να ήταν εστία για ιούς, βακτήρια, ανάπτυξη παρασίτων, καθώς και αέρια.


Καθαρό έντερο:

 • Προβιοτικά – Οι “καλοί” γαλακτοβάκιλλοι σκοτώνουν τους κακούς. Έτσι λοιπόν υποστηρίζουν την πέψη και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
 • Τις πρώτες ύλες στους κόκκους Yoggies αλέθουμε χονδρά. Για το λόγο αυτό υποστηρίζουν την περισταλτικότητα του στομάχου και των εντέρων.
 • Αλεσμένο πυρίτιο. Λειτουργεί στα έντερα, μεταξύ άλλων, ως «βούρτσα». Βοηθά στον καθαρισμό του εντερικού τοιχώματος, επομένως  στην απομάκρυνση αποθέσεων που προήλθαν από τρόφιμα και πιθανά παράσιτα.


Όλα αυτά τα γεγονότα είναι σημαντικά για ένα καθαρό πεπτικό σύστημα. Χάρη στη σωστή πέψη, την περισταλτική και την απέκκριση, προλαμβάνονται οι αλλεργίες, οι διαρροϊκές παθήσεις, τα παράσιτα, και άλλα. Τα σκυλιά έχουν λιγότερα “αέρια” και μακροπρόθεσμα από άποψη υγείας, οι συχνότερες κενώσεις μπορούν να φέρουν ένα όφελος και πρόληψη κατά των λοιμωδών νόσων και των ογκολογικών παθήσεων.

Η υγεία ξεκινά από το μπολ