Yoggies.gr

E-shop

Όροι Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου

H Ιστοσελίδα www.yoggies.gr, αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας με την επωνυμία «PASOVA PAV. LUCIE» ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΖΩΩΝ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΖΩΩΝ με ΑΦΜ 146898348 , Δ.Ο.Υ. Πατρών. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Πάτρα στην οδό Ρήγα Φεραίου 39.

Η επιχείρηση με την επωνυμία  «PASOVA PAV. LUCIE» καταβάλει καθημερινά κάθε προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ουσιαστικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρείας. Με τη δημιουργία του συγκεκριμένου website σηματοδοτείται η έναρξη μίας μορφής προηγμένης επικοινωνίας της εταιρείας με τους πελάτες μας. Το website που δημιουργείται απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του internet που επιθυμούν την άμεση ενημέρωση τους στα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας σε συνδυασμό με τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών μέσα από το website, κατόπιν εξ’ αποστάσεως διαδικτυακής παραγγελίας, πάντοτε υπό την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων της εταιρείας.

Η επιχείρηση με την επωνυμία  «PASOVA PAV. LUCIE» στοχεύει στην άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη με την συνεχή υπευθυνότητα που επιδεικνύει σε όλη την πορεία της επιχειρηματικής της ανάπτυξης και τη καλλιέργεια εμπιστοσύνης.

Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο ενώ οι χρήστες αναγνωρίζουν το δικαίωμα της εταιρείας να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις του και χωρίς να επηρεάζονται τετελεσμένες καταστάσεις.

Ο χρήστης του διαδικτυακού τόπου αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους.

Για εμάς ο πελάτης είναι υποχρέωσή μας να είναι πάντα ενημερωμένος και διασφαλισμένος. Για τον λόγο αυτό ενημερώνουμε τους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος μας για τα ακόλουθα θέματα.

H Ιστοσελίδα www.yoggies.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι πληροφορίες, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οι δημιουργοί φωτογραφιών ως πρωτοτύπων έργων του πνεύματος σύμφωνα με την διάταξη 2§ 1 της Διεθνούς Σύμβασης Βέρνης – Παρισίων , του άρθρου 2 § 1  του Ν. 2121/1993, όπως ισχύει σήμερα και της Οδηγίας 93/98 ΕΚ, έχουν συμφωνήσει να μεταβιβάζεται αυτοδίκαια (κατά το άρθρο 32 § 2 του Ν. 2121/93, όπως ισχύει σήμερα) στην «Εταιρεία» το περιουσιακό δικαίωμα και το σύνολο των εξουσιών τους επ’ αυτού σχετικά με κάθε φωτογραφία που θα δημιουργούν και  έχουν αποδεχθεί ότι η «Εταιρεία» θα έχει την πλήρη εκμετάλλευση των έργων αυτών χωρίς περιορισμό καθώς και τα δικαιώματα τροποποίησης, αναπαραγωγής, ένταξης και πολλαπλασιασμού για όλη την διάρκειά της (άρθρο 9 της Συνθήκης WIPO για την πνευματική ιδιοκτησία που κυρώθηκε από την Ελλάδα με τον Ν. 3184/2003 – ΦΕΚΑ’ 228/26.09.2003, 12 της Συμφωνίας TRIPS για τα δικαιώματα της διανοητικής ιδιοκτησίας στον τομέα του Εμπορίου, που κυρώθηκε από την Ελλάδα με τον Ν. 2290/1995 [ΦΕΚ Α’ 28] καθώς και το άρθρο 6 της Οδηγίας 93/98.

Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας ‘κλικ’ στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το website, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του website, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ WEBSITE:

Η διαδικασία πραγματοποίησης της παραγγελίας γίνεται μέσω του e-shop, με τηλεφωνικής παραγγελίας ή μέσω email από το website μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 • Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ το www.yoggies.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.
 •  Οι πελάτες εκτός Ευρωπαικής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν έξτρα χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.
 • Σε περίπτωση που αγοράζετε προϊόν σε έκπτωση μέσο του λογαριασμού σας, τότε να γνωρίζετε πως θα ισχύ η έκπτωση του προϊόν και μόνο. Δεν θα υπάρχει επιπλέον έκπτωση από το πρόγραμμα Yoggies Club.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από website μας, www.yoggies.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους αποστολής:

 1. Αποστολή μέσο courier Speedex
 2. Αποστολή με BoxNow
 3. Αποστολή μέσο ΚΤΕΛ (κατόπιν συνεννόηση)
 4. Αποστολή με μεταφορική εταιρία (κατόπιν συνεννόηση)
 5. Δωρεάν παράδοση εντός Πάτρας την ίδια μέρα (Δευτέρα – Παρασκευή 8.00-9.30 , 18.00-21.00, Σάββατο 14.30-16.00)
 6. Δωρεάν παραλαβή* από το κατάστημα YOGGIES στην διεύθυνση Ρήγα Φεραίου 39, Πάτρα, Τ.Κ. 26223

*Οι παραλαβές από το κατάστημα γίνονται βάση ωραρίου του καταστήματος.

 • Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ 24%, ενώ το www.yoggies.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.
 •  Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν έξτρα χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Παραλαβή από την Courier!!!

 • Μόλις παραλάβετε μια αποστολή από εμάς, σας συνιστούμε να ελέγξετε αμέσως το πακέτο.
 • Εάν σας φαίνεται το πακέτο ακέραιο (υγρό, πολύ σκισμένο κ.λ.π.), επιστρέψτε αμέσως το δέμα στον μεταφορέα και μην το αποδεχτείτε.
 • Ο μεταφορέας υποχρεώνεται να συντάξει μαζί σας μια αναφορά παραπόνου και να κρατήσει δεχτεί πίσω το δέμα.
 • Σας συνιστούμε να μην αποδεχτείτε μια τέτοια αποστολή από τον μεταφορέα, διότι εάν παραπονεθείτε για τη ζημιά “αργότερα”, δε θα έχουμε δυστυχώς καμία δυνατότητα να διεκδικήσουμε οτιδήποτε από τον μεταφορέα.
 • Αυτό συμβαίνει επειδή θα έχουν ήδη την υπογραφή σας με την οποία δηλώσατε ότι  “το δέμα  παραλήφθηκε χωρίς ελαττώματα”.
 •  

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο χρόνος αποστολής είναι από 1-2 εργάσιμες ημέρες.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 1. Speedex – από 3,00€
 2. BoxNow – 2,00€ , Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 45,00€
 3. ΚΤΕΛ – ανάλογα τον προορισμό
 4. Μεταφορική εταιρία – ανάλογα τον προορισμό
 5. Εντός Πατρών – δωρεάν για παραγγελίες άνω των 25,00€
 6. Παραλαβή από κατάστημα – δωρεάν

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε μια παραγγελία μέσα σε 24 ώρες από την πραγματοποίηση της.
Μετά το πέρας του προαναφερθέντος χρόνου η ακύρωση δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα αναιτιολόγητης επιστροφής των εμπορευμάτων εντός 14 ημερών, εφόσον αυτά βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση με πλήρη και άθικτη συσκευασία.

Προσοχή!

Τα τρόφιμα που προορίζονται για άμεση κατανάλωση δεν επιστρέφονται, παρά μόνο την στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας.

Το κόστος της επιστροφής εμπορευμάτων μέσω Speedex είναι 3 ευρώ (πρέπει να σημειώσετε “χρέωση του παραλήπτη”. Αποστολές με οποιονδήποτε άλλο τρόπο θα χρεωθεί ο πελάτης πλήρως. Εναλλακτικά μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα και στο φυσικό κατάστημα Yoggies, Ρήγα Φεραίου 39, Πάτρα, 26223

Εάν δεν είστε σίγουροι, καλέστε μας στα τηλέφωνα +30 6906 221 766, +30 2614 011 305 και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Η υγεία ξεκινά από το μπολ