ΠΟΙΑ ΤΡΟΦΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ;

Οι κόκκοι Yoggies είναι μια υπέροχη φυσική τροφή για το κουτάβι σας, χάρη στις ποιοτικές πρώτες ύλες από τα αγροκτήματα. Η μοναδική διαδικασία παραγωγής επιτρέπει στη συνέχεια την ύπαρξη των προβιοτικών στους κόκκους. Χάρη σε αυτό, θα δώσετε στο κουτάβι σας μια ποιοτική τροφή. Θα υποστηρίξετε το ανοσοποιητικό του σύστημα και τη γενική ανάπτυξή του. Έπειτα το κουτάβι θα επωφεληθεί, θα διασφαλίσετε τη φυσική ανάπτυξη των αρθρώσεων και του σκελετικού του συστήματος, μεταξύ άλλων, χάρη στη βιταμίνη Κ3, η οποία σχηματίζεται στα έντερα όταν υπάρχει ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.

Το κουτάβι σας θα είναι πιο ανθεκτικό στις διαρροϊκές παθήσεις, στα παράσιτα, στις αλλεργίες και ακόμη και σε πολλές  σοβαρότερες ασθένειες. Ως τους πιο κατάλληλους κόκκους για κουτάβια σας προτείνουμε τους Yoggies Active. θα διασφαλίσουν την υγιή ανάπτυξη και τη γενική εξέλιξη της υγείας του κουταβιού σας από τη στιγμή που απογαλακτίζεται από τη θηλάζουσα σκύλα. Μπορείτε να το βοηθήσετε να αποφύγει ακόμη και την ταλαιπωρία ενός εξασθενημένου ανοσοποιητικού συστήματος που ονομάζεται “Ανοσοποιητικό κενό”.

Για τα κουτάβια

ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ;

Αμέσως μετά τον “απογαλακτισμό” από τη σκύλα, μπορείτε να αρχίσετε να ταΐζετε το κουτάβι σας με τους κόκκους ψυχρής συμπίεσης για κουτάβια. Οι κόκκοι ψυχρής συμπίεσης πιέζονται εν ψυχρώ και επομένως είναι πιο σκληροί. Έτσι όχι μόνο θα βουρτσίζουν τα δόντια τους, αλλά θα νιώσουν επίσης τη ροή της ενδορφίνης (της ορμόνης της ευτυχίας, η οποία διαχέεται κατά το μάσημα).

Κατά το ξεκίνημα σας προτείνουμε να επιλέγετε τους ΜΙΝΙ ΚΟΚΚΟΥΣ Yoggies.

Αρχικά, είναι καλό να ψεκάζετε τους κόκκους με χλιαρό νερό, π.χ. με ψεκαστήρα για λουλούδια. Οι κόκκοι μαλακώνουν σε λίγα λεπτά. Οι κόκκοι Yoggies ΔΕΝ ΔΙΟΓΚΩΝΟΝΤΑΙ. Μπορείτε επίσης να τους πολτοποιήσετε στην αρχή και να μειώνετε σταδιακά το νερό στις επόμενες μερίδες.

Με αυτόν τον τρόπο, τα κουτάβια θα συνηθίσουν σε ένα ήπιο και καλύτερο μάσημα και δεν θα χρειαστεί να δυσκολευτούν στο μάσημα λόγω της σκληρότητας.

Οι κόκκοι Yoggies και οι διαδικασίες σίτισης αναπτύσσονται με κορυφαίους εκτροφείς και κτηνίατρους.

ΠΟΙΟΥΣ  ΚΟΚΚΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ;

Εάν έχετε ένα κουτάβι μεσαίων και μεγαλύτερων φυλών όπως German Shepherd/Γερμανικός Ποιμενικός, Labrador Retriever/Λαμπραντορ Ριτρίβερ, Border Collie/Μπορντερ Κόλεϊ, Staffordshire Terrier/Σταφορντσάιρ Τεριέ, Siberian Husky/Σιβηρικό Χάσκυ, Russian Watchdog/Ρωσικός Φύλακας ή ακόμα και ένα δραστήριο Μπουλντόγκ, επιλέξτε Yoggies ACTIVE μίνι κόκκους ψυχρής συμπίεσης. Περιέχουν 28,6% πρωτεΐνες ποιότητας από κρέας πάπιας Barbarie και κρέας ελαφιού + 12% φυσικού και εύπεπτου λίπους αυτών των κρεάτων.

Εάν το κουτάβι σας είναι μιας μικρής φυλής, όπως το Yorkshire/Γιορκσάιρ ή το Μαλτέζικο σκυλί κ.λπ., σας συνιστούμε να επιλέξετε Yoggies Κοτόπουλο με βόειο κρέας μίνι κόκκους ψυχρής συμπίεσης. Περιέχουν 26% πρωτεΐνη ποιότητας, 10% φυσικό, εύπεπτο λίπος αυτών των κρεάτων και λευκό ιχθυέλαιο ψυχρής συμπίεσης. Για αυτές τις φυλές, η περιεκτικότητα σε λίπη και πρωτεΐνες είναι επαρκής. Δεν χρειάζεται καν να ανησυχείτε για το περιεχόμενο από κρέας κοτόπουλου. Αυτό προέρχεται από μια ελβετική και μια γερμανική φάρμα και δεν περιέχει αυξητικές ορμόνες, ούτε χημικά πρόσθετα και αντιβιοτικά.

Χάρη στα παραπάνω, πολλά ενήλικα σκυλιά που είχαν αλλεργία στο κοτόπουλο, έτρωγαν κόκκους Yoggies Κοτόπουλο και Βοδινό κρέας χωρίς προβλήματα.

Εάν θεωρείτε ότι η περιεκτικότητα των κόκκων σε λίπος δεν επαρκεί για το κουτάβι σας, αυτό είναι λάθος. Οι κόκκοι ψυχρής συμπίεσης Yoggies για κουτάβια περιέχουν αποκλειστικά φυσικό λίπος απευθείας από το κρέας. Διότι αυτό είναι μια πηγή εύπεπτων και μέγιστα χρησιμοποιήσιμων λιπών.

Οι συνηθισμένες κροκέτες έχουν ναι μεν υψηλότερη περιεκτικότητα σε λιπαρά, αλλά εμπλουτίζονται με ραφιναρισμένο λίπος. Το ραφιναρισμένο λίπος είναι θερμικά επεξεργασμένο και λιγότερο εύπεπτο. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι “λίπος κοτόπουλου”. Αυτό είναι δύσπεπτο για τα κουτάβια και μπορεί να προκαλέσει διάρροια και άλλα προβλήματα.

Το γεγονός αυτό μπορεί να είναι υπαίτιο για πολλές τροφικές και άλλων ειδών αλλεργίες στον οργανισμό του σκύλου. Η κακή ποιότητα της τροφής μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος του κουταβιού. Επομένως, είναι κατάλληλο να ταΐζετε τα κουτάβια σας με ποιοτικούς κόκκους ψυχρής συμπίεσης  για κουτάβια με προβιοτικά.

ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΒΙΟΥ;

ΣΥΜΒΟΥΛΗ:

Οι ποιοτικοί κόκκοι ψυχρής συμπίεσης Yoggies Active με προβιοτικά έχουν αναπτυχθεί για να παρέχουν στα κουτάβια και στους ενήλικες σκύλους διατροφή επαρκή για την ανάπτυξή τους, για την ενίσχυση των αρθρώσεων και του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι κόκκοι ψυχρής συμπίεσης Yoggies διαφέρουν από την υπόλοιπη αγορά, καθώς περιέχουν ένα μείγμα προβιοτικών και πρεβιοτικών.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ:

Τι πρέπει να προσέχετε όταν ταΐζετε κουτάβια, ειδικά τις μεσαίες και μεγάλες φυλές;

Να μην μεγαλώνει ο σκύλος σας πολύ γρήγορα ώστε να μην έχει στην ενηλικίωση του προβλήματα με τις αρθρώσεις και το σκελετικό σύστημα. Προσέχετε την ποσότητα και την ισορροπία των ακόλουθων θρεπτικών συστατικών στη διατροφή του:

Πρωτεΐνες – επαρκής, αλλά όχι πολύ υψηλή περιεκτικότητα από κρέατα ποιότητας. Εάν ο σκύλος έχει μια περίσσεια από αυτές, το βάρος του αυξάνεται γρηγορότερα. Ταυτόχρονα αναπτύσσεται γρηγορότερα και οι αρθρώσεις και το σκελετικό του σύστημα δεν προλαβαίνουν να αναπτυχθούν εξίσου γρήγορα. Η ανεπάρκεια, με τη σειρά της, σημαίνει ότι ο σκύλος μπορεί να μην αναπτυχθεί σωστά, υποφέρει, είναι απαθής κ.λπ.

Λίπη – μια επαρκής αλλά ισορροπημένη παροχή λιπαρών ποιότητας, κατά προτίμηση απευθείας από το κρέας (όχι προστιθέμενο λίπος και σε καμία περίπτωση ραφιναρισμένο λίπος από κοτόπουλο κ.λ.π !!) είναι η βάση για επαρκή ενέργεια και καθημερινή δραστηριότητα. Μαζί με τις πρωτεΐνες, αποτελούν βασικό δομικό στοιχείο των κυττάρων.

Ασβέστιο, φώσφορος, βιταμίνη “D”, μαγνήσιο, βιταμίνη “Κ” – αυτά είναι απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την υγιή ανάπτυξη των οστών, του μυοσκελετικού συστήματος, των δοντιών, της καρδιακής λειτουργίας, των μυών και του νευρικού συστήματος του σκύλου. Εγγύηση σωστής ανάπτυξης του σκύλου. Η περίσσεια, με τη σειρά της θα προκαλέσει την αποθήκευση αχρησιμοποίητων ποσοτήτων στις αρτηρίες και την σκλήρυνση των αιμοφόρων αγγείων. Η έλλειψη θρεπτικών συστατικών θα είναι η αιτία για την ανεπαρκή ανάπτυξη του κουταβιού.

Προβιοτικά – Χάρη σε ένα ισορροπημένο και εύρυθμο μικροβίωμα των εντέρων, το σώμα μπορεί και παράγει, για παράδειγμα την βιταμίνη “Κ”, η οποία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη του σκελετικού και του μυοσκελετικού συστήματος. Το ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, με τη σειρά του, διασφαλίζει την ανοσία και αντοχή του σκύλου στις εξωτερικές και εσωτερικές επιδράσεις όπως αλλεργίες, παράσιτα κ.λπ.