Yoggies.gr

E-shop

Πρώτες ύλες και παραγωγή Yoggies

ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ​

Από τι και πώς παρασκευάζουμε τις τροφές Yoggies;

Πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας και ο τρόπος επεξεργασίας των τροφών είναι στη Yoggies τα δύο πιο σημαντικά πράγματα…

Στην αρχή ήταν το B.A.R.F.

Πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας και ο τρόπος επεξεργασίας των τροφών είναι στη Yoggies τα δύο πιο σημαντικά πράγματα…

Πριν πέσει ο πρώτος κόκκος ψυχρής έκθλιψης Yoggies σε μια σακούλα από φυσικό χαρτί, υπήρχε πολλή δουλειά και προετοιμασία. Στόχος μας ήταν να παράγουμε τροφή με προέλευση τη φύση, η οποία θα ήταν άριστα εύπεπτη και θρεπτική για τον σκύλο. Και γι’ αυτό συγκεντρώσαμε πρώτα τις ισορροπημένες συνταγές B.A.R.F. (Bones And Raw Food) ως εξής:

87% κρέας στο μπολ και στους κόκκους

… Μέσα στο μπολ που είχαμε αρχικά 87% ωμό κρέας, προσθέσαμε νιφάδες ρυζιού χωρίς γλουτένη ως πηγή υδατανθράκων και ενέργειας. Αφυδατωμένα ωμά φρούτα και λαχανικά ως πηγή βιταμινών και φυτικών ινών. Βότανα, αλεσμένη γη διατόμων και χωνευτική τύρφη για την υποστήριξη καθαρού και υγιής εντέρου. Για την υποστήριξη των αρθρώσεων, ουσίες κολλαγόνου και εκχυλίσματα από σάρκα μυδιών.  Προβιοτικά για την υποστήριξη της ανοσίας, της πέψης και της επούλωσης των πληγών . (Ναι, καλά διαβάσατε – οι κόκκοι Yoggies ήταν το πρώτο του είδους του με πραγματικά προβιοτικά για την υποστήριξη της ανοσίας των σκύλων!).

Ήξερες ότι: Πολλές επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι όπως και οι άνθρωποι, έτσι και οι σκύλοι μπορούν να αρρωστήσουν πιο εύκολα εάν η εντερική τους μικροχλωρίδα δεν είναι ισορροπημένη. Επομένως, ακόμη και στους κόκκους Yoggies θα βρείτε προβιοτικά για τη διατήρηση εντερικής μικροχλωρίδας.

Αφυδατώνουμε αργά, πολλαπλές φορές, αλέθουμε και στη συνέχεια, συμπιέζουμε

Για να απολαμβάνει ο σκύλος σας τους κόκκους Yoggies και να είναι το μέγιστο υγιεινά, οι πρώτες ύλες πρέπει να πληρούν πολλά κριτήρια. Για παράδειγμα, δεν πρέπει να περιέχουν τεχνητές αυξητικές ορμόνες. Δεν πρέπει να είναι γενετικά τροποποιημένες. Δεν πρέπει να περιέχουν περιττή χημεία και εμβολιασμούς. Τα ζώα δεν πρέπει να τρέφονται με γενετικά τροποποιημένες ζωοτροφές. Οι πρώτες ύλες και οι προμηθευτές πρέπει να πληρούν υψηλά πρότυπα παραγωγής! Χάρη σε αυτό, στο τέλος της παραγωγής, οι κόκκοι Yoggies έχουν φυσική γεύση και άρωμα από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται – όπως η τροφή για σκύλους στη φύση!

Η κύρια πρώτη ύλη είναι πάντα το ωμό, αργά αφυδατωμένο κρέας.

Πολλές ανταγωνιστικές εταιρείες δεν πιστεύουν ότι είμαστε σε θέση να παράγουμε κόκκους από “πραγματικό” κρέας. Αλλά στη Yoggies, η φιλία με ένα σκύλο και η υγεία του προηγούνται! (διαβάστε την ιστορία μας και θα καταλάβετε…)

Συμβουλή: κάθε κατασκευαστής τροφών είναι υποχρεωμένος να αναφέρει την ποσότητα των πρώτων υλών από την υψηλότερη προς τη χαμηλότερη.

Εάν θέλετε το κουτάβι σας να γίνει υγιής σκύλος ή ο ενήλικος σκύλος σας να έχει αρκετά ποιοτικά θρεπτικά συστατικά, ταΐστε τον τουλάχιστον 75% κρέας. Αυτό δίνει στη τροφή την απαραίτητη γεύση και οσμή του θηράματος.

Σε άλλα σημεία της «σύνθεσης» της τροφής Yoggies, θα βρείτε εύκολα εύπεπτες νιφάδες ρυζιού ή πατάτας (υδατάνθρακες που μετατρέπονται σε ενέργεια κατά την πέψη). Οι φυσικές βιταμίνες και οι φυτικές ίνες από φρούτα και λαχανικά και συμπληρώματα διατροφής όπως ιχθυέλαια με ακόρεστα λιπαρά οξέα Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 συμβάλλουν στην υγεία του σκύλου.

Οι κόκκοι περιέχουν προβιοτικά και ουσίες κολλαγόνου

Τα εκχυλίσματα από τη σάρκα μυδιών με ουσίες κολλαγόνου είναι επίσης ένα σημαντικό συμπλήρωμα διατροφής στους κόκκους Yoggies. Η αλεσμένη γη διατόμων και η πεπτική τύρφη λειτουργούν για ένα υγιές και καθαρό πεπτικό σύστημα και το μείγμα γαλακτοβακίλλων (προβιοτικών) υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα του σκύλου.

Συμβουλή: Οι νιφάδες ρυζιού και πατάτας είναι χωρίς γλουτένη και χωνεύονται πιο εύκολα και πιο γρήγορα από το ρύζι ή τις πατάτες

Η ποιοτική σύνθεση και οι υψηλές απαιτήσεις για την παραγωγή κόκκων βασίζονται σε μακροχρόνια πρότυπα και την εμπειρία συναδέλφων κτηνιάτρων, τεχνικών εργαστηρίων, διατροφολόγων και επαγγελματιών παραγωγής. Η πολλαπλή αφυδάτωση των πρώτων υλών σε θερμοκρασίες έως 38°C δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την κορυφαία τεχνολογία και την αυστηρή ακολούθηση  τις διαδικασίες παραγωγής. Εποπτεύουμε αυτές τις διαδικασίες και ταυτόχρονα προσπαθούμε να τις βελτιώνουμε και τελειοποιούμε συνεχώς.

Συμβουλή: Η τροφή Yoggies είναι πάντα απαλλαγμένη από χημικά, τεχνητά συντηρητικά, τεχνητές βιταμίνες, σιτάρι και σόγια!

Και επειδή οι συνταγές Yoggies είναι απαιτητικές τόσο ως προς τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται όσο και ως προς τις διαδικασίες παραγωγής, ενοικιάζουμε την καλύτερη τεχνολογία παραγωγής που βρίσκεται στη Γερμανία όσον αφορά την υγεία των σκύλων και την τέλεια ποιότητα της τροφής. Χάρη σε αυτό, δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, χημικά ή συστατικά χαμηλής ποιότητας στην παραγωγή – θέλουμε όλα τα προϊόντα που φέρουν το εμπορικό σήμα μας να είναι τα καλύτερα και τα πιο υγιεινά που μπορείτε να τους δώσετε.

Οι ίδιοι οι πελάτες άρχισαν να βαφτίζουν τους κόκκους ψυχρής έκθλιψης Yoggies “Αφυδατωμένο B.A.R.F”.

Κονσέρβες Yoggies. Νόστιμες, μονοπρωτεϊνικές και εύπεπτες

Αναπτύσσουμε τις συνταγές όλων των κονσερβών Yoggies με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εύκολο να αφομοιωθούν. Οι μονοπρωτεϊνικές είναι για ευκολότερη πέψη και περιέχουν κομμάτια κρέατος, φυτικές ίνες και έλαια ψυχρής έκθλιψης. Τέτοιες κονσέρβες δεν είναι μόνο νόστιμες και εύπεπτες για τους σκύλους, αλλά ωφελούν επίσης τη συνολική ανάπτυξη και δραστηριότητα του σκύλου.

Στην παραγωγή κονσέρβων, όπως και στην περίπτωση των κόκκων, εστιάζουμε στην επιλογή πρώτων υλών κορυφαίας ποιότητας. Σημαντική είναι και η προετοιμασία τους πριν την παραγωγή. Είναι γεγονός πως οι κονσέρβες Yoggies είναι  δημοφιλής στους σκύλους και τους ιδιοκτήτες τους. Και έτσι συνεχίζουμε να εφεύρουμε και άλλα κορυφαία προϊόντα αυτού του είδους.

Λιχουδιές για σκύλους: Υγιεινές, χωρίς ζάχαρη και χημικά

Είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να είναι νόστιμα για τα σκυλιά, αλλά πάνω από όλα να είναι υγιεινά για αυτά. Γι’ αυτό όλες οι λιχουδιές σκύλων Yoggies κατασκευάζονται στην Τσεχία και δεν τις εισάγουμε από χώρες όπου δεν γνωρίζουμε την προέλευση των πρώτων υλών. Ανάμεσα στις λιχουδιές, θα βρείτε επίσης εξαιρετικό αφυδατωμένο μοσχαρίσιο κρέας από τσέχικα αγροκτήματα, λιχουδιές με ψάρια και πάπια και σπιτικά μπισκότα για σκύλους με κρέας κοτόπουλου με τη δική μας πρωτότυπη συνταγή.

Για την παραγωγή, χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες γνωστής προέλευσης. Κανένα χημικό ή αρωματικό δεν έχει θέση στις λιχουδιές μας. Όλα έχουν τη φυσική γεύση και το άρωμα των συστατικών που χρησιμοποιούμε.

Η ΥΓΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛ