Το B.A.R.F. (bone and raw food – οστά και ωμή τροφή). Εξακολουθεί και είναι η καλύτερη τροφή για τον σκύλο και για τον εκ φύσεως γενετικό εξοπλισμό του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι συνταγές μας συντάχθηκαν ως ένα ισορροπημένο B.A.R.F. Επομένως η φύση και η λεία είναι τα πρότυπα. Αυτό αποτελεί έμπρακτη απόδειξη για τους ιδιοκτήτες, ότι δίνουν στον σκύλο τους μια ισορροπημένη και υψηλής ποιότητας τροφή από πραγματικό κρέας, φρούτα και λαχανικά. Όλα αυτά χωρίς οποιαδήποτε χημικά, συντηρητικά και υποκατάστατα κρέατος. Εν τω μεταξύ, οι κόκκοι Yoggies δεν είναι πιο ακριβά από τις super premium τροφές για σκύλους. Αντίθετα ο θετικός αντίκτυπός τους στην υγεία του σκύλου υπερβαίνει πολλές φορές την τιμή τους!

Yoggies κόκκοι ψυχρής έκθλιψης – Ορισμένα ενδιαφέροντα γεγονότα

 • Η Φυσική διατροφή και το ισορροπημένο B.A.R.F. αποτελούν πρότυπο για όλες τις συνταγές κόκκων Yoggies.
 • Η προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών αποτελεί προϋπόθεση για την κορυφαία ποιότητα των κόκκων στην τελική τους μορφή και έτσι επιδρά θετικά στην υγεία του σκύλου.
 • Οι κόκκοι περιέχουν αποκλειστικά ωμό και αργά αφυδατωμένο κρέας (χωρίς κρεατάλευρα, ζωικά υποπροϊόντα κ.λπ.)
 • Οι πρωτεΐνες από πραγματικό κρέας είναι το βασικό στοιχείο ανάπτυξης για κάθε σκύλο.
 • Εκτός από τις λιποδιαλυτές βιταμίνες και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα, τα λίπη και τα έλαια παρέχουν επίσης ενέργεια για τη δραστήρια ζωή του σκύλου και τη σωστή «όρεξη».

 Τα πιο σημαντικά λιπαρά για τους σκύλους είναι τα λίπη ζωικής προέλευσης. Αυτά είναι άφθονα στους κόκκους Yoggies

 • Οι υδατάνθρακες και οι φυτικές ίνες, όπως οι νιφάδες ρυζιού ή πατάτας (όχι δημητριακών) ρυθμίζουν την παροχή ενέργειας, βελτιώνουν την περισταλτική και τη συνολική λειτουργία των εντέρων. Επίσης τροφοδοτούνε το σώμα με την απαραίτητη ενέργεια.
 • Βότανα, σπόροι και διάφορα είδη ριζών και μείγματα φυτικών εκχυλισμάτων παρέχουν φυτοθρεπτικά συστατικά για τη σωστή λειτουργία των ματιών, των νεύρων, του ήπατος, της καρδιάς και του ανοσοποιητικού συστήματος.
 • Το οξείδιο του πυριτίου λειτουργεί στο πεπτικό σύστημα του σκύλου ως «βούρτσα». Καθαρίζει μηχανικά το εντερικό τοίχωμα και βοηθά στην απομάκρυνση μικρών παρασίτων.
 • Η αποξηραμένη τύρφη περιέχει μεγάλη ποσότητα ανόργανων συστατικών. Έτσι ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, την παραγωγή αίματος, τη σωστή λειτουργία του ήπατος. Επίσης ρυθμίζει την περισταλτική και την εντερική δραστηριότητα.
 • Το εκχύλισμα από τη σάρκα μυδιών και άλλα συμπληρώματα υποστηρίζουν την ανάπτυξη των οστών, αρθρώσεων, τενόντων και συνδέσμων. Επομένως αποτελούν ένα υγιές συμπλήρωμα για την αποκατάσταση του αρθρικού (δια-αρθρικού) υγρού στα σκυλιά.
 • Οι γαλακτοβάκιλλοι, τα προβιοτικά και το πρεβιοτικό αποτέλεσμα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην υγεία του σκύλου. Η σύνθεση των ειδικών καλλιεργειών γαλακτοβακίλλων, όμοια με εκείνες που βρίσκονται στα έντερα των τετράποδων φίλων μας, υποστηρίζει μια υγιή εντερική μικροχλωρίδα και τη συνολική υγεία του σκύλου.

Οι κόκκοι Yoggies δεν διογκώνονται στο στομάχι του σκύλου!!!!

Οι κόκκοι ψυχρής έκθλιψης Yoggies μπορούν να είναι μια υγιεινή εναλλακτική λύση μαζί με την  B.A.R.F. χωρίς προβλήματα .

Χάρη σε αυτό οι εκτροφείς έχουν αρχίσει να τους αποκαλούν ” Αφυδατωμένο  B.A.R.F.”

Η μέθοδος σίτισης B.A.R.F. γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στους εκτροφείς. Και εμείς πιστεύουμε ότι το  B.A.R.F. εξακολουθεί να είναι η καλύτερη τροφή  για έναν σκύλο.

Εάν θέλετε να μεταβείτε σε κόκκους ψυχρής συμπίεσης Yoggies μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Η Υγεία ξεκινά από το μπολ