Yoggies. Που οφείλεται η διαφορά τους από τις άλλες τροφές και για ποιον λόγο να τα προτιμήσετε στη  διατροφή του σκύλου σας.

Όλο και περισσότεροι εκτροφείς ανακαλύπτουν τη μαγεία των τροφών Yoggies, από τις πλέον υγιεινές τροφές για σκύλους.

Χάρη στο υψηλό ποσοστό αληθινού κρέατος, στην ψυχρή έκθλιψη και στην παραγωγή χωρίς την παρουσία χημικών, δημητριακών και συντηρητικών, οι κόκκοι ψυχρής συμπίεσης  παραγωγής μας επαναφέρουν στο μπολ του σκύλου την ποιότητα, τη γεύση και τη μυρωδιά της τροφής από τη φύση.

Οι κόκκοι Yoggies παρασκευάζονται από πραγματικό κρέας με τη μέθοδο ψυχρής έκθλιψης. Τέτοια τροφή για τον σκύλο σας δεν είναι μόνο νόστιμη και γεμάτη φυσικά θρεπτικά συστατικά, αρώματα και γεύσεις, αλλά συνεισφέρει επίσης στην υγεία και τη συνολική ανάπτυξή του από κουτάβι.

Σημείωση:

Πολύ σύντομα, αφού πραγματοποιήσετε τη μετάβαση στη διατροφή με κόκκους Yoggies, θα διαπιστώσετε τόσο εσείς όσο και ο σκύλος σας τις θετικές διαφορές μεταξύ των κοινών βιομηχανοποιημένων τροφών και των κόκκων Yoggies. Το πεπτικό σύστημα του σκύλου θα καθαριστεί. Οι κενώσεις θα ρυθμιστούνε. Ο σκύλος δεν θα υποφέρει από διάρροια ούτε αέρια. Το τρίχωμά του θα γίνει πιο στιλπνό και το δέρμα του πιο ελαστικό…

Μακροπρόθεσμα μπορείτε να αποτρέψετε διάφορα περισσότερο ή λιγότερο σοβαρά προβλήματα υγείας του σκύλου σας χάρη στη σωστή επιλογή της τροφής του!

Τροφές που αναπτύσσονται όπως η λεία στη φύση…

… οι τροφές “All Life Stages” (για όλες τις ηλικιακές ομάδες σκύλων) βασίζονται άμεσα στη φιλοσοφία της φύσης, διότι το ίδιο θήραμα υπάρχει για ένα κουτάβι όπως και για το ενήλικο σκυλί. Η διαφορά βρίσκεται κυρίως στην ποσότητα τροφής που χρειάζεται ο σκύλος. Λαμβάνουμε υπόψη και την υποστήριξη του μυοσκελετικού συστήματος, της πέψης και του ανοσοποιητικού συστήματος του σκύλου.

Οι κόκκοι ποιότητας δεν μπορούν να παραχθούν από πρώτες ύλες χαμηλής ποιότητας.

Για την παραγωγή της τροφής κόκκων Yoggies επιλέγεται κρέας υψηλότερης ποιότητας, κατά προτεραιότητα από ελβετικά και γερμανικά αγροκτήματα. Tηρούνται τα αυστηρότερα πρότυπα υγιεινής. Tα ζώα δεν εμβολιάζονται με ορμόνες και στα ίδια αγροκτήματα παράγονται πρώτες ύλες για ανθρώπινη κατανάλωση.

Τα φρούτα, τα λαχανικά και οι άλλες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή των κόκκων Yoggies απαγορεύεται να προέρχονται από γενετικά ανεπτυγμένες, τροποποιημένες πηγές.

Η παραγωγή των κόκκων πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου σύμφωνα με τους δοσμένους και συγκεκριμένους κανόνες τηρώντας αυστηρούς τεχνολογικούς και υγειονομικούς κανονισμούς.

Χάρη στα παραπάνω, οι κόκκοι Yoggies μας είναι μια τροφή υψηλότατης ποιότητας, υγιεινής στο μέγιστο. Eντελώς εύπεπτη και οι συνταγές της βασίζονται στη φόρμουλα ενός ισορροπημένου BARF.

Σημείωση:

Στην εταιρεία  Yoggies, ήμασταν οι πρώτοι που ξεκινήσαμε να διδάσκουμε Τσέχους ιδιοκτήτες και εκτροφείς σκύλων να ταΐζουν τα σκυλιά τους υγιεινά χωρίς χημικά πρόσθετα.

Οι κόκκοι που έχουν παραχθεί με τη μέθοδο της ψυχρής πίεσης δεν διογκώνονται στο στομάχι του σκύλου.

Δοκιμάστε το μόνοι σας στο σπίτι

Βυθίστε μερικούς κόκκους σε ένα ποτήρι με νερό και δείτε μόνοι σας. Οι κόκκοι Yoggies δεν θα διογκωθούν καθόλου, ούτε κατά τρίχα (σκύλου)  :). Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνετε την καλύτερη και φυσική διατροφή για τον σκύλο σας. Ταυτόχρονα μειώνεται η πιθανότητα συστροφής του στομάχου του.

Πάνω σε τι μπορείτε να βασιστείτε;

  • Στο γεγονός ότι στην παραγωγή των κόκκων Yoggies, αποτελεί πάντα τη βάση το ωμό κρέας. Αυτός είναι ο λόγος που θα βρείτε πάντα τη λέξη  κρέας στην πρώτη θέση του πίνακα συστατικών στη “σύνθεση”. (Ετικέτα προϊόντος στο πίσω μέρος της συσκευασίας!)
  • Τα φυσικά λιπαρά του κρέατος και οι υδατάνθρακες παρέχουν στους σκύλους την απαραίτητη ενέργεια.
  • Οι νιφάδες πατάτας ή ρυζιού είναι πιο εύπεπτα από το ακατέργαστο ρύζι και πατάτες
  • Τα φρούτα και τα λαχανικά αποτελούν πηγή απαραίτητων βιταμινών, φυτικών ινών και πρε/προβιοτικών.
  • Τα ιχνοστοιχεία, όπως το ιχθυέλαιο, φύκια, εκχύλισμα μυδιών, βότανα για σκύλους, οργανικό πυρίτιο, πεπτική τύρφη ή γαλακτοβάκιλλοι, είναι απαραίτητα για την υποστήριξη των αρθρώσεων, των συνδέσμων και τον σχηματισμό του φλεβοκομβικού υγρού. (= υγρό αρθρώσεων, το οποίο απαιτείται για τις αμοιβαίες κινήσεις των επιφανειών των αρθρώσεων και για τη μείωση της τριβής μεταξύ τους). Επίσης βοηθούν στην απομάκρυνση των παρασίτων από το πεπτικό σύστημα και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος του σκύλου σας.

Αυτός είναι ο λόγος που  οι κόκκοι και οι άλλες τροφές Yoggies είναι η Υγεία στο μπολ του σκύλου σας…