Λιχουδιές για σκύλους

Λιχουδιές για σκύλους

Εμείς οι ίδιοι αναπτύσσουμε και παράγουμε τις λιχουδιές Yoggies για σκύλους. Οι λιχουδιές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ημέρας για κάθε σκύλου και τον ιδιοκτήτη του. Επομένως, οι ψημένες λιχουδιές μας περιέχουν αποκλειστικά και μόνο αλεύρι φαγόπυρου χωρίς γλουτένη. Επιπλέον, περιέχουν τραγανά κομμάτια κρέατος, έτσι ώστε κάθε λιχούδικη μουσούδα να μπορεί να  απολαμβάνει το τραγάνισμά τους. Καμία από τις λιχουδιές Yoggies δεν περιέχει συντηρητικά, αρωματικές ύλες, ενισχυτικά γεύσης, γλουτένη, σόγια ή χημικά. Όποιος έχει δοκιμάσει τα συμπιεσμένα αποξηραμένα κρέατά μας ως λιχουδιές, γνωρίζει ότι δεν υπάρχει σκύλος που να αρνείται αυτές τις λιχουδιές από ποιοτικό βόειο κρέας ή κρέας γαλοπούλας. Έτσι,  χάρη σε αυτές τις τραγανές και αρωματικές λιχουδιές, τα σκυλιά λατρεύουν να υπακούνε.

Αποξηραμένο βόειο κρέας για σκύλους

Συσκευάζεται ανά 50 g σε κενό αέρος  χωρίς συντηρητικά

Το αποξηραμένο βόειο κρέας είναι μια αρωματική λιχουδιά χωρίς χημικές ουσίες, την οποία σίγουρα δεν θα περιφρονήσει ο σκύλος σας. Παρασκευάζεται από τσέχικο βόειο κρέας χωρίς τη χρήση συντηρητικών, αρωμάτων και χημικών.

Αγόρασε τώρα!

Αποξηραμένο κρέας γαλοπούλας για σκύλους

Συσκευάζεται ανά 50 g σε κενό αέρος  χωρίς συντηρητικά

Οι λιχουδιές παράγονται  από το καλύτερο ωμό κρέας γαλοπούλας, χρησιμοποιώντας μια πατενταρισμένη μέθοδο. Η χειροποίητη λιχουδιά παράγεται αποκλειστικά από ωμό κρέας, χωρίς την προσθήκη αρωματικών, συντηρητικών ή άλλων δελεαστικών ουσιών.

Αγόρασε τώρα!

Fitbone λιχουδιές ψυχρής συμπίεσης Yoggies 118γρ

Συσκευάζεται 118gr

Μια ιδανική λιχουδιά για το σκύλο σας, τραγάνισμα, κορεσμός και διασκέδαση, όλα σε ένα.

Ο σκύλος σας θα λατρέψει το φυσικό άρωμα και τη γεύση τους, θα απολαύσει το τραγάνισμα και θα αποκτήσει μια καθαρή οδοντοστοιχία. Είναι επίσης κατάλληλες για σκύλους που τρέφονται με  τροφές τύπου B.A.R.F.

Αγόρασε τώρα!

Fitbone λιχουδιές ψυχρής συμπίεσης Yoggies 2 τεμάχια των 47γρ

Συσκευάζεται 2 τεμάχια / 48gr

Μια ιδανική λιχουδιά για το σκύλο σας, τραγάνισμα, κορεσμός και διασκέδαση, όλα σε ένα.

Ο σκύλος σας θα λατρέψει το φυσικό άρωμα και τη γεύση τους, θα απολαύσει το τραγάνισμα και θα αποκτήσει μια καθαρή οδοντοστοιχία. Είναι επίσης κατάλληλες για σκύλους που τρέφονται με τροφές τύπου B.A.R.F.

Αγόρασε τώρα!

Yoggies μπισκότα χωρίς κρέας με σπανάκι

Συσκευασία των 150γρ

Τα μπισκότα για σκύλους με σπανάκι χωρίς γλουτένη, χωρίς κρέας παρασκευάζονται χωρίς ενισχυτικά γεύσης, συντηρητικά, δημητριακά, άλατα, σάκχαρα και σόγια. Ιδίως για τους υπέρβαρους σκύλους ή σκύλους που κάνουν δίαιτα, όπου είναι απαραίτητος ο περιορισμός της πρόσληψης πρωτεϊνών, λιπαρών, σακχάρων, αλάτων κ.λπ. Ωστόσο, οι λιχουδιές δεν πρέπει να αντικαθιστούν την καθημερινή ποιοτική και πλήρους αξίας τροφή.

Αγόρασε τώρα!

Yoggies μπισκότα με μοσχάρι και κόκκινο παντζάρι

Συσκευασία των 150γρ

Τα μπισκότα για σκύλους χωρίς γλουτένη με βοδινό κρέας παρασκευάζονται χωρίς δημητριακά, χημικά, άλατα, σάκχαρα και σόγια. Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι ίδιας ποιότητας με εκείνες της βιομηχανίας τροφίμων και τα  μπισκότα όπως και οι άλλες λιχουδιές είναι δικής μας χειροποίητης παρασκευής, φτιαγμένα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας – κουζίνες.

Αγόρασε τώρα!