Τροφές για σκύλους με Προβιοτικά Yoggies

Κόκκοι Ψυχρής Συμπίεσης με Προβιοτικά Yoggies για σκύλους

Η συνταγή των κόκκων Yoggies αναπτύχθηκε έτσι  ώστε η γεύση, το άρωμα και ειδικά η σύνθεση των κόκκων να προσομοιώνουν τη φυσική και ισορροπημένη λεία του σκύλου στη φύση. Γι’ αυτό οι κόκκοι κατασκεύαζονται από κρέας υψηλής ποιότητας, ελβετικών και γερμανικών αγροκτημάτων, που είναι εγγυημένο ότι δεν περιέχει γλουτένη, σόγια και χημικές ουσίες. Τα θρεπτικά συστατικά, όπως πρωτεΐνες, λιπαρά, βιταμίνες, φυτικές ίνες, κ.λπ. προέρχονται πάντα από αποκλειστικά φυσικές πηγές. Οι τροφές για σκύλους Yoggies ψυχρής συμπίεσης προσφέρουν μια υπέροχη γεύση στους σκύλους και είναι εξαιρετικά υγιή για το πεπτικό τους σύστημα και τη συνολική ανάπτυξή τους όπως και για μια δραστήρια ζωή.

Δοκίμασε τις τροφές μας! Λάβε τώρα ένα δείγμα ΔΩΡΕΑΝ!

Το δείγμα περιέχει:

65g Κόκκους ψυχρής συμπίεσης Κοτόπουλο με βόειο κρέας

65g Κόκκους ψυχρής συμπίεσης με Αρνί και λευκό ψάρι

65g Κόκκους ψυχρής συμπίεσης Αctive με πάπια και κυνήγι

Μπορείς να το αποκτήσεις τώρα ΔΩΡΕΑΝ !!!

 

Κάνε δικό σου ένα δείγμα!
Κόκκοι ψυχρής συμπίεσης με κοτόπουλο και βόειο κρέας
με Προβιοτικά

Η κόκκοι παράγονται σε μέγεθος MINI & KLASIK

Ψάχνετε για κορυφαία και υγιεινή τροφή για σκύλους χωρίς χημικά; Οι τροφές για σκύλους Yoggies με κοτόπουλο και βόειο κρέας με προβιοτικά για σκύλους έχουν τη γεύση και τη μυρωδιά των τροφών από τη φύση, όπου η βάση αντιστοιχεί στο 87%  πραγματικό, ωμό και ακατέργαστο κρέας και στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί κανένας σκύλος. Οι συνταγές Yoggies βασίζονται σε μία ισορροπημένη B.A.R.F. τροφή  χωρίς γλουτένη, συντηρητικά, δημητριακά και σόγια. Αυτή η πλήρης τροφή για σκύλους είναι η «χρυσή  μεσαία τομή» στο χαρτοφυλάκιο των κόκκων ψυχρής συμπίεσης με προβιοτικά Yoggies. Περιέχουν αρκετές φυσικές βιταμίνες, φυτικές ίνες, συστατικά που δυναμώνουν τις αρθρώσεις, πρεβιοτικά και προβιοτικά για την υγεία και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού κάθε σκύλου.

Αγόρασε τώρα!
Κόκκοι ψυχρής συμπίεσης με  κρέας πάπιας και κυνήγι
με Προβιοτικά

Η κόκκοι παράγονται σε μέγεθος MINI & KLASIK

Ψάχνετε για κορυφαία και υγιεινή διατροφή για σκύλους χωρίς χημικά; Οι τροφές για σκύλους Υoggies με κρέας πάπιας και κυνήγι με προβιοτικά για σκύλους έχουν  τη γεύση και τη μυρωδιά των τροφών  από τη φύση, όπου η βάση αντιστοιχεί στο 86%  πραγματικό, ωμό και ακατέργαστο κρέας και  στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί κανένας σκύλος. Οι συνταγές Yoggies βασίζονται σε μια  ισορροπημένη B.A.R.F. τροφή  χωρίς γλουτένη, συντηρητικά, δημητριακά και σόγια. Περιέχουν αρκετές φυσικές βιταμίνες, φυτικές ίνες, συστατικά που δυναμώνουν τις αρθρώσεις, πρεβιοτικά και προβιοτικά για την υγεία και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού κάθε σκύλου. Σας τους προτείνουμε ως αρχικούς κόκκους για κουτάβια και ενήλικες σκύλους με υψηλή μάζα σώματος, δραστήριους σκύλους όπως και σκύλους εργασίας όλων των φυλών. Είναι επίσης κατάλληλοι για έγκυες και θηλάζουσες σκύλες.

Αγόρασε τώρα!
Κόκκοι ψυχρής συμπίεσης με αρνίσιο κρέας και λευκό ψάρι
με Προβιοτικά

Η κόκκοι παράγονται σε μέγεθος MINI & KLASIK

Ψάχνετε για κορυφαία και υγιεινή διατροφή για σκύλους χωρίς χημικά; Οι τροφές για σκύλους Yoggies με αρνίσιο κρέας και λευκό ψάρι με προβιοτικά για σκύλους έχουν  τη γεύση και τη μυρωδιά των τροφών  από τη φύση, όπου η βάση αντιστοιχεί στο 85%  πραγματικό, ωμό και ακατέργαστο κρέας και  στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί κανένας σκύλος. Οι συνταγές Yoggies βασίζονται σε μια  ισορροπημένη B.A.R.F. τροφή  χωρίς γλουτένη, συντηρητικά, δημητριακά και σόγια. Περιέχουν αρκετές φυσικές βιταμίνες, φυτικές ίνες, συστατικά που δυναμώνουν τις αρθρώσεις, πρεβιοτικά και προβιοτικά για την υγεία και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού κάθε σκύλου. Αυτός ο τύπος κόκκων ψυχρής συμπίεσης με προβιοτικά είναι μια πιο διαιτητική και απόλυτα εύπεπτη καθημερινή τροφή κυρίως για ενήλικες σκύλους μικρού ή μεσαίου μεγέθους. Είναι επίσης κατάλληλη τροφή για στειρωμένα σκυλιά και για σκύλους με ειδικές δίαιτες, αλλεργίες και πεπτικά προβλήματα.

Αγόρασε τώρα!