Σάλτσες για σκύλους

Οι σάλτσες Yoggies για σκύλους είναι ένα μοναδικό προϊόν που αναπτύχθηκε από μια ομάδα κτηνιάτρων και εκτροφέων. Παράγονται από πρώτες ύλες με στάνταρ ποιότητας όμοια με εκείνα της βιομηχανίας τροφίμων και ο στόχος τους είναι να εμπλουτίσουν την διατροφή του σκύλου. Είναι επίσης κατάλληλες για διάφορες δίαιτες. Δίνουν μία ποικιλία στη μερίδα τροφής του σκύλου σας, αλλά και ως συνοδευτικό. Σίγουρα θα βρείτε πολλούς τρόπους για να εντάξετε τις σάλτσες Yoggies στη καθημερινότητα του σκύλου σας.

Ο σκύλος σας θα λατρέψει τις σάλτσες, είτε σκέτες, είτε σε μείγμα, π.χ. με τους κόκκους, επειδή η μύτη του γνωρίζει πλέον ότι η Υγεία ξεκινά από το μπολ®

Σάλτσα για σκύλους με κοτόπουλο και γλυκοπατάτες

Συσκευασία των 200 μλ

Η σάλτσα μονοπρωτεΐνης για σκύλους με ποιοτικό κρέας κοτόπουλου, γλυκοπατάτες και λαχανικά ταιριάζει εξαιρετικά ως συμπλήρωμα διατροφής ή συνοδευτικό, ή ως μέρος διαιτολογίου για σκύλους με ηπατική ή νεφρική νόσο, διάφορες αλλεργίες, όπως  και για παχύσαρκους σκύλους ή σκύλους που πάσχουν από ανορεξία, ώστε να «εμπλουτίσει» τη μερίδα της τροφής τους. Χάρη στις γλυκοπατάτες και τα βραστά καρότα, έχει επίσης εξαιρετική, γλυκιά γεύση και άρωμα.

Αγόρασε τώρα!

Σάλτσα για σκύλους με βοδινό κρέας και κόκκινο παντζάρι

Συσκευασία των 200 μλ

Όταν χρειάζεται να κάνετε τη μερίδα τροφής του σκύλου ξεχωριστή – για παράδειγμα σε περίπτωση ανορεξίας, ή εάν ο σκύλος σας κάνει δίαιτα, πάσχει από ανορεξία ή πρέπει να χάσει βάρος – τότε θα χρειαστείτε τις μυρωδάτες σάλτσες Yoggies με βοδινό κρέας και κόκκινο παντζάρι. Αρκεί λίγη σάλτσα κατευθείαν πάνω στην τροφή, ανακάτεμα και είναι έτοιμο. Η σάλτσα δεν χρειάζεται καμία τροποποίηση ή ζέσταμα. Ο σκύλος σας θα τρώει πάντα με χαρά και όρεξη!

Αγόρασε τώρα!