Ποια οφέλη έχουν οι κόκκοι ψυχρής συμπίεσης για σκύλους;

Το B.A.R.F. (bone and raw food – οστά και ωμή τροφή) εξακολουθεί να είναι η καλύτερη τροφή για τον σκύλο και για τον εκ φύσεως γενετικό εξοπλισμό του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι συνταγές μας συντάχθηκαν ως ένα ισορροπημένο B.A.R.F. Η φύση και η λεία είναι τα πρότυπα. Αυτό αποτελεί έμπρακτη απόδειξη για τους ιδιοκτήτες, ότι δίνουν στον σκύλο τους μια ισορροπημένη και υψηλής ποιότητας τροφή από πραγματικό κρέας, φρούτα και λαχανικά. Όλα αυτά χωρίς οποιαδήποτε χημικά, συντηρητικά και υποκατάστατα κρέατος. Ταυτόχρονα οι τροφές και οι κόκκοι Yoggies δεν είναι πιο ακριβά από τις super premium τροφές για σκύλους. Αλλά ο θετικός αντίκτυπός τους στην υγεία του σκύλου υπερβαίνει πολλές φορές την τιμή τους!

Yoggies κόκκοι ψυχρής συμπίεσης – Ορισμένα ενδιαφέροντα γεγονότα

 • Η Φυσική διατροφή και το ισορροπημένο B.A.R.F. αποτελούν πρότυπο για  όλες τις συνταγές κόκκων Yoggies.
 • Η προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών (πολλές φορές ίδιας ποιότητας με εκείνη των τροφίμων) αποτελεί προϋπόθεση για την κορυφαία ποιότητα των κόκκων στην τελική τους μορφή και επιδρά θετικά στην υγεία του σκύλου.
 • Οι κόκκοι περιέχουν αποκλειστικά ωμό και αργά αποξηραμένο κρέας (χωρίς κρεατοστεάλευρα, ζωικά υποπροϊόντα κ.λπ.)
 • Οι πρωτεΐνες από πραγματικό κρέας είναι το βασικό στοιχείο ανάπτυξης για κάθε σκύλο.
 • Εκτός από τις λιποδιαλυτές βιταμίνες και τα απαραίτητα λιπαρά οξέα, τα λίπη και τα έλαια παρέχουν επίσης ενέργεια για τη δραστήρια ζωή του σκύλου και τη σωστή «όρεξη». Τα πιο σημαντικά λιπαρά για τους σκύλους είναι τα λίπη ζωικής προέλευσης. Αυτά είναι άφθονα στους κόκκους Yoggies (δεν προστίθενται τεχνητά λιπαρά).
 • Οι υδατάνθρακες και οι φυτικές ίνες, όπως οι νιφάδες ρυζιού ή πατάτας (όχι δημητριακών) ρυθμίζουν την παροχή ενέργειας, βελτιώνουν την περισταλτική και τη συνολική λειτουργία των εντέρων, υποστηρίζουν την πέψη και τροφοδοτούν επίσης το σώμα  με την απαραίτητη ενέργεια.
 • Βότανα, σπόροι και διάφορα είδη ριζών και μείγματα φυτικών εκχυλισμάτων παρέχουν φυτοθρεπτικά συστατικά για τη σωστή λειτουργία των ματιών, των νεύρων, του ήπατος, της καρδιάς και του ανοσοποιητικού συστήματος.
 • Το οξείδιο του πυριτίου λειτουργεί στο πεπτικό σύστημα του σκύλου ως «βούρτσα». Καθαρίζει μηχανικά το εντερικό τοίχωμα και βοηθά στην απομάκρυνση μικρών παρασίτων.
 • Η αποξηραμένη τύρφη περιέχει μεγάλη ποσότητα ανόργανων συστατικών. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, την παραγωγή αίματος, τη σωστή λειτουργία του ήπατος. Ρυθμίζει την περισταλτική και την εντερική δραστηριότητα.
 • Το εκχύλισμα από τη σάρκα μυδιών και άλλα συμπληρώματα υποστηρίζουν την ανάπτυξη των οστών, αρθρώσεων, τενόντων και συνδέσμων. Αποτελούν ένα υγιές συμπλήρωμα για την αποκατάσταση του αρθρικού (δια-αρθρικού) υγρού στα σκυλιά.
 • Οι γαλακτοβάκιλλοι, τα προβιοτικά και το πρεβιοτικό αποτέλεσμα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην υγεία του σκύλου. Η σύνθεση των ειδικών καλλιεργειών γαλακτοβακίλλων, όμοια με εκείνες που βρίσκονται στα έντερα  των τετράποδων φίλων μας, υποστηρίζει μια υγιή εντερική μικροχλωρίδα και τη συνολική υγεία του σκύλου.

Τι σημαίνει ότι η περιεκτικότητα  των κόκκων σε κρέας είναι 87% ;

Όταν επιλέγετε την τροφή δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι το σκυλί σας είναι από τη φύση του σαρκοφάγο. Επομένως, το πρότυπό μας είναι  ένα ισορροπημένο B.A.R.F. Φανταστείτε ένα μπολ γεμάτο με ισορροπημένο ακατέργαστο γεύμα  B.A.R.F. Για ένα σκύλο βάρους περίπου 30 κιλών  χρειάζεστε περίπου 1 κιλό ισορροπημένης τροφής, η οποία να περιέχει περίπου 87% του ακατέργαστου ωμού κρέατος και περίπου 13% φρούτα, λαχανικά, εύπεπτους υδατάνθρακες και συμπληρώματα διατροφής που ενισχύουν τις αρθρώσεις κ.λπ.

Μπορέσαμε και αποξηράναμε αυτό το ισορροπημένο B.A.R.F. σε χαμηλές θερμοκρασίες και  αφαιρέσαμε μόνο το νερό, έτσι ώστε τα θρεπτικά συστατικά να παραμείνουν στην αρχική και φυσική τους μορφή. Αυτό καθιστά τους κόκκους απόλυτα εύπεπτους και δεν επιβαρύνει το πεπτικό σύστημα του σκύλου σας όσο η χημεία ή και η  πέψη των «ψημένων» τροφών!

Όλα γίνονται, ακόμη και χωρίς χημικά, δημητριακά, σόγια και γλουτένη!

Σκεφθήκαμε τα παραπάνω όταν συνθέταμε τις συνταγές για την παρασκευή κόκκων. Η σόγια ειδικότερα είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για τους σκύλους. Επειδή ένας σκύλος δεν μπορεί να αφομοιώσει τις φυτικές πρωτεΐνες από τη σόγια και αυτές μπορεί να βλάψουν θανατηφόρα τον θυρεοειδή αδένα των σκύλων σας. Ως εκ τούτου και τα άλλα όργανα και την υγεία του συνολικά! Οι κόκκοι ψυχρής συμπίεσης βοηθούν στον καθαρισμό του εντερικού τοιχώματος από τις αποθέσεις βλέννας.

Γνωρίζατε ότι τα υπολείμματα τροφής μπορούν να παραμείνουν στο έντερο του σκύλου; Εκεί σαπίζουν και μπορούν να αποτελέσουν στα γηρατειά του μια πιθανή πηγή καρκίνου, ανάπτυξης παρασίτων κ.λπ.

Χάρη στο χοντρό άλεσμα και στα άλλα συστατικά της τροφής δημιουργείται το πρεβιοτικό αποτέλεσμα που βοηθά στον καθαρισμό του εντερικού τοιχώματος από τις  αποθέσεις και αποτελεί επίσης έδαφος αναπαραγωγής για ορισμένα “υγιή” βακτήρια της εντερικής μικροχλωρίδας, τα οποία τρέφονται μεταξύ άλλων με πρεβιοτικά.

Οι κόκκοι Yoggies δεν διογκώνονται στο στομάχι του σκύλου!!!!

Οι κόκκοι  ψυχρής συμπίεσης Yoggies  μπορούν να είναι μια υγιεινή εναλλακτική λύση μαζί με  την  B.A.R.F. χωρίς προβλήματα .

Γι ‘αυτό οι εκτροφείς έχουν αρχίσει να τους αποκαλούν ” Αποξηραμένο  B.A.R.F.”

Η μέθοδος σίτισης B.A.R.F. γίνεται όλο και πιο δημοφιλής στους εκτροφείς. Κι εμείς πιστεύουμε ότι η  B.A.R.F. εξακολουθεί να είναι  η καλύτερη τροφή  για ένα σκύλο.

Εάν θέλετε να μεταβείτε σε  κόκκους ψυχρής συμπίεσης Yoggies μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

 

Θυμηθείτε ότι με τα  Yoggies    Health starts from the Bowl   Η Υγεία ξεκινά από το μπολ