Κόκκοι Ψυχρής Συμπίεσης με Προβιοτικά Yoggies για γάτες

Η γάτα είναι 100% σαρκοφάγο ζώο και επομένως χρειάζεται τη μεγαλύτερη δυνατή αναλογία ποιοτικού ωμού κρέατος στη διατροφή της. Οι κόκκοι Yoggies ψυχρής συμπίεσης για γάτες περιέχουν 75% κρέας υψηλής ποιότητας και, χάρη στη μέθοδο αποξήρανσης των πρώτων υλών σε χαμηλές θερμοκρασίες, διατηρούν τα φυσικά θρεπτικά συστατικά σε απαράλλαχτη μορφή, συμπεριλαμβανομένων των προβιοτικών και των πρεβιοτικών. Αυτά υποστηρίζουν την υγεία της γάτας σας και την άμυνά της ενάντια σε διάφορες ασθένειες, δυσπεψία, αλλεργίες και παράσιτα.

Kόκκοι Yoggies ψυχρής συμπίεσης για γάτες, με κοτόπουλο και προβιοτικά

Ολοκαίνουργιοι κόκκοι Yoggies ψυχρής συμπίεσης για γάτες με κοτόπουλο. Οι κόκκοι περιέχουν μοναδικά προβιοτικά για την υποστήριξη ανοσίας και της γενικής υγείας των γατών. Αποτελούν εναλλακτική λύση κυρίως για γάτες που τρέφονται με κρέας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ποιοτική πλήρης διατροφή για γάτες, η οποία μπορεί να εμπλουτίζεται μερικές φορές με ωμό κρέας. Η βάση των κόκκων αποτελείται από ποιοτικό κρέας κοτόπουλου, περιέχονται επίσης συκώτι κοτόπουλου, ιχθυέλαιο από λευκό ψάρι ή και βότανα. Φυσικά, όλα τα παραπάνω χωρίς χημικά πρόσθετα και στους κόκκους δεν θα βρείτε δημητριακά, σόγια και κανένα ίχνος από τεχνητά ενισχυτικά γεύσης ή συντηρητικά.

Αγόρασε τώρα!
Κόκκοι Yoggies ψυχρής συμπίεσης για γάτες, με γαλοπούλα και προβιοτικά

Ολοκαίνουργιοι κόκκοι Yoggies ψυχρής συμπίεσης για γάτες με γαλοπούλα. Οι κόκκοι περιέχουν μοναδικά προβιοτικά για την υποστήριξη ανοσίας και της γενικής υγείας των γατών. Αποτελούν εναλλακτική λύση κυρίως για γάτες που τρέφονται με κρέας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ποιοτική πλήρης διατροφή για γάτες, η οποία μπορεί να εμπλουτίζεται μερικές φορές με ωμό κρέας. Η βάση των κόκκων αποτελείται από ποιοτικό κρέας κοτόπουλου, περιέχονται επίσης συκώτι κοτόπουλου, ιχθυέλαιο από λευκό ψάρι ή και βότανα. Φυσικά, όλα τα παραπάνω χωρίς χημικά πρόσθετα και στους κόκκους δεν θα βρείτε δημητριακά, σόγια και κανένα ίχνος από τεχνητά ενισχυτικά γεύσης ή συντηρητικά.

Αγόρασε τώρα!