κονσέρβες για σκύλους

Κονσέρβες για σκύλους

Οι κονσέρβες Yoggies για σκύλους βασίζονται σε κρέας από φάρμες στη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ολλανδία. Στις κονσέρβες, ο σκύλος σας θα βρει κομμάτια κρέατος καθώς και ζωμό, φρούτα και λαχανικά. Οι κονσέρβες Yoggies δεν περιέχουν χρωστικές, συντηρητικά, σόγια ή δημητριακά. Γι’ αυτό κάθε σκύλος που θα δοκιμάσει τις κονσέρβες μας θα τις ερωτευτεί. Γιατί η Υγεία ξεκινά από το μπολ!

Μονοπρωτεϊνική κονσέρβα με γαλοπούλα, γλυκοπατάτες & λάδι γαϊδουράγκαθου

Συσκευασία 400γρ

Αυτές οι μονοπρωτεϊνικές κονσέρβες παρασκευάζονται από κομμάτια μυός και εντόσθια γαλοπούλας, γλυκοπατάτες (πηγή φυτικών ινών, υδατανθράκων και ενέργειας) και έλαιο γαϊδουράγκαθου (πηγή βασικών ακόρεστων λιπαρών οξέων και για ενίσχυση της λειτουργίας, αποτοξίνωσης του ήπατος). Χωρίς γλουτένη, σόγια, τεχνητά λίπη και συντηρητικά!

Αγόρασε τώρα!

Μονοπρωτεϊνική κονσέρβα με βόειο κρέας με καρότο και λινέλαιο

Συσκευασία 400γρ

Οι Μονοπρωτεϊνικές κονσέρβες (από έναν τύπο κρέατος) με βοδινό κρέας υψηλής ποιότητας, καρότα, λινέλαιο και Ωμέγα 3 και 6 είναι εξαιρετικά εύπεπτες. Είναι επίσης σημαντικές για το ανοσοποιητικό σύστημα του σκύλου, το υγιές δέρμα, τρίχωμα και το μυοσκελετικό σύστημα. Χωρίς γλουτένη, σόγια, τεχνητά λίπη και συντηρητικά!

Αγόρασε τώρα!

Μονοπρωτεϊνική κονσέρβα με κρέας πάπιας, κράνμπερι και αρθρική διατροφή

Συσκευασία 400γρ

Μονοπρωτεϊνικές (από ένα είδος κρέατος) κονσέρβες με υψηλής ποιότητας κρέας πάπιας, κράνμπερι και αρθρική διατροφή που υποστηρίζει το μυοσκελετικό σύστημα του σκύλου.Χωρίς γλουτένη, σόγια, τεχνητά λίπη και συντηρητικά!

Αγόρασε τώρα!

Κονσέρβα με γαλοπούλα, σολομό, βότανα και αρθρική διατροφή

Συσκευασία 400γρ

Κονσέρβα με υψηλής ποιότητας κρέας γαλοπούλας και σολομό. Περιέχει ωμέγα-3 και είναι ιδανικό για πεπτικά προβλήματα και δίαιτες. Η αρθρική διατροφή υποστηρίζει το μυοσκελετικό σύστημα. Χωρίς γλουτένη, σόγια, τεχνητά λίπη και συντηρητικά!

Αγόρασε τώρα!