Κόκκοι ψυχρής συμπίεσης Yoggies vs βιομηχανοποιημένες τροφές

Η πρώτη διαφορά βρίσκεται στην ίδια την παραγωγική διαδικασία. Οι συνηθισμένες μάρκες κόκκων παράγονται σήμερα με τη μορφή εξώθησης (παραγωγή υπό υψηλή πίεση και θερμοκρασία έως 200 ° C) για τη γρήγορη και λιγότερο απαιτητική  βιομηχανική παραγωγή τους. Τα μεμονωμένα συστατικά ρίπτονται στον εξωθητή. Με την υψηλή θερμοκρασία και πίεση, παράγεται ο ένας κόκκος μετά τον άλλον. Δυστυχώς, αυτή η διαδικασία καταστρέφει τη συντριπτική πλειοψηφία των θρεπτικών συστατικών. Αυτά πρέπει να επαναπροστεθούν στους κόκκους, όπου η χημεία θα το φροντίσει αυτό!

Οι κόκκοι Yoggies ψυχρής συμπίεσης παρασκευάζονται όμως διαφορετικά. Η πίεση εν ψυχρό από τις πρώτες ύλες είναι μια διαδικασία παραγωγής φιλική προς την τροφή, τις βασικές φυσικές θρεπτικές αξίες και επομένως στο πεπτικό σύστημα και την υγεία του σκύλου. Οι κόκκοι ψυχρής συμπίεσης δεν υφίστανται θερμική επεξεργασία. Εκτός από την αργή αποξήρανση των πρώτων υλών έως τους 38 ° C, δεν συντηρούνται με χημικό τρόπο, δεν προσθέτονται σε αυτούς ενισχυτικά γεύσης και αρώματα. Δεν διογκώνονται στο στομάχι του σκύλου. Επομένως, μπορεί να ειπωθεί ότι με τα Yoggies – Η Υγεία ξεκινά από το μπολ – Health starts from  the bowl.