έλαια για σκύλους και γάτες

Έλαια

Έλαια για σκύλους και γάτες

Κάθε ένα από τα συμπληρώματα διατροφής Yoggies είναι κορυφαίας ποιότητας. Κανένα από αυτά δεν περιέχει χημικές ουσίες, ενισχυτικά γεύσης, αρωματικές ύλες ή γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες, τις λεγόμενες GMO. Τα έλαια πιέζονται προσεκτικά με τη μέθοδο ψυχρής συμπίεσης ώστε να διατηρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ευεργετικές ουσίες. Τα έλαια όπως και τα συμπληρώματα διατροφής για σκύλους και γάτες μπορούν να χορηγούνται καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής του ζώου σας. Τα συμπληρώματα  για σκύλους είναι κατάλληλα για κουτάβια, καθώς και για ενήλικες και ηλικιωμένους  σκύλους. Λάβετε υπόψιν ωστόσο, ότι ισχύει  το “παν μέτρον άριστον”.

έλαιο σολομού

Yoggies Λάδι Σολομού Για Σκύλους Και Γάτες 500ml

Έλαιο σολομού ψυχρής έκθλιψης για σκύλους και γάτες υψηλής ποιότητας για εμπλουτισμό της τροφής με απαραίτητα λιπαρά οξέα, βιταμίνες και για ενίσχυση της υγείας και του ανοσοποιητικού. Συνιστάται ως συμπλήρωμα σε οποιαδήποτε σκυλοτροφή και ως μέρος των παραρτημάτων του B.A.R.F. Φτιαγμένο ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

Αγόρασε τώρα!

Yoggies Λάδι κάνναβης για σκύλους και γάτες 250ml

Θέλετε να ενισχύσετε την υγεία του τετράποδου κατοικιδίου σας με ποιοτικό έλαιο ή να έχετε στα χέρια σας  μια άριστη  πηγή ενέργειας; Δοκιμάστε το έλαιο κάνναβης από την ήμερη κάνναβη (Cannabis sativa – δεν περιέχει THC). Χρησιμοποιήστε το για να εμπλουτίσετε τη μερίδα τροφής με βασικά λιπαρά οξέα και ποικιλία βιταμινών. Έχει άρωμα φουντουκιού και, χάρη στην περιεκτικότητα του σε χλωροφύλλη, ένα απαλό πράσινο χρώμα. Το έλαιο κάνναβης περιέχει 23 αμινοξέα που εμφανίζονται στη φύση, συμπεριλαμβανομένων και των 8 απαραίτητων (ο οργανισμός  του σκύλου δεν μπορεί να τα συνθέσει μόνος του και πρέπει να τα λαμβάνει  με την τροφή). Έχει επίσης την ιδανική αναλογία Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6 λιπαρών  οξέων. Παράγεται  ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ.

Αγόρασε τώρα!